OTELI GA, ISKORISTILI, PA UBILI: Belivuk i Mesar Kapetanu obećali miran život u Španiji, ako im otkrije sve taje "škaljaraca"
Foto: Kurir

Brutalni

OTELI GA, ISKORISTILI, PA UBILI: Belivuk i Mesar Kapetanu obećali miran život u Španiji, ako im otkrije sve taje "škaljaraca"

Crna Hronika -

U petak je za još 60 dana produžen pritvor Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i ostalim članovima njihovog kriminalnog klana, a spisak njihovih zlodela postaje sve duži.

Naime, pored šest likvidacija za koje se sumnja da su počinili u Ritopeku, oni se terete i za još tri likvidacije u Crnoj Gori, a pre nekoliko dana tamošnji istražitelji su na Lovćnu pronašli ostatke "škaljarca" Mila Radulovića, zvanog Kapetan, koga su Belivuk i Miljković, kako se sumnja, oteli prošle godine.

Prljave znacke, Veljko Belivuk, Crnogorska Policija, Sky telefon, Sky aplikacija
foto: Zorana Jevtić, Shutterstock, Printscreen

Specijalni tužilac Crne Gore, Saša Čađenović, rekao je u petak na konferenciji za medije u Podgorici, da se sumnja da su osumnjičeni "kavčani", koji su lišili života Mila Radulovića pretili i tražili od njega da oda podatke o škaljarskom klanu ili će ga mučiti i ubiti.

- Oštećeni M. R. je omogućio osumnjičenima da preko njegovog kriptovanog telefona i aplikacije Skaj drugim pripadnicima suprotstavljene kriminalne organizacije šalju pisane poruke u ime oštećenog, a sve kako bi ta lica namamili na unapred pripremljene lokacije, gde bi bili lišeni života. Nakon što su po svojoj proceni od oštećenog izvukli sve informacije i podatke koje ih zanimaju, oštećenom su obećali da će ga pustiti da živi u Španiji i da ga neće ubiti, iako su znali da to neće učiniti - rekao je Čađenović, a prenele su Vijesti.

Podsetimo, sumnja se da su Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, Marko Miljković, zvani Mesar, Nebojša Janković i još jedna osoba, u oktobru prošle godine namamili u jednu kuću pored Spuža Mileta Radulovića Kapetana, Damira Hodžića i Adisa Spahića. Hodžića i Spahića su odmah likvidirali u toj kući, dok su Kapetana oteli i odveli ga nepoznatu lokaciju.

(Kurir.rs / Ekipa Kurira)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track