BRAĆA DŽONIĆ DO DALJEG U PRITVORU: Advokat sprema žalbu, a svedoci ispričali gde su njih dvojica bili kobne noći
Foto: Privatna Arhiva

svirepo ubistvo porodice đokić

BRAĆA DŽONIĆ DO DALJEG U PRITVORU: Advokat sprema žalbu, a svedoci ispričali gde su njih dvojica bili kobne noći

Crna Hronika -

NIŠ - Iako advokat Filip Domazet, zastupnik braće Milana i Stefana Džonića smatra da su njegovi klijenti trebali da se nađu na slobodi, to se nije dogodilo jer im je Viši sud u petak produžio pritvor na još 30 dana.

U slučaj trostrukog ubistva, umešana su i braća Milošević kojima određen pritvor od 30 dana ističe sledeće nedelje i ostaje pitanje da li će i oni biti zadržani iza rešetaka ili pušteni na slobodu.

- Čekam da primim rešenje o produženju pritvora u ponedeljak, da uvidim tačne razloge pa će svakako uslediti žalba.Obzirom na tok istrage i dokaze koji su do sada proizašli, smatram da je njihov ostanak u pritvoru i sama da odluka na snazi, potpuno neopravdana - rekao je danas Filip Domazet za Kurir.

On je rekao da je veliki broj svedoka potvrdio da su braća Džonić, sinovi prvoosumnjičenog Gorana Džonića, potvrdili da su obojica bili na svojim radnim zadacima u vojsci odnosno u vatrogasnoj jedinici tokom noći 26. na 27. septembar tako da je njihov ostanak u pritvoru bespredmetan jer ne mogu da utiču na svedoke.

Što se tiče braće Milošević poznatije u selu Moravac kao braća Jojke, jedan od njih je bio sa porodicom u svojoj kući u selu Moravac, a drugi na autoputu. Njihov advokat očekuje snimke kamera od "Puteva Srbije" gde bi trebalo da se dokaže alibi drugog brata.

- Niko i ništa nije ukazivalo da su braća Milošević umešana u taj zločin i tu postoji samo optužba samog Džonića i ništa više. Jedan od braće je bio u kući, a drugi je tačno precizirao gde je bio na autoputu te noći tako da očekujem te snimke da dobijem. Braća Džonići i Miloševići nisu pritvoreni istog dana. Zvao sam malopre i rekli su mi da nisu odlučivali o njihovom statusu već će to verovatno biti u ponedeljak. Smatram da je njihov boravak u pritvoru nepotreban jer su veštačene i poruke, telefoni i drugo gde se vidi da nemaju veze s tim - rekao je branilac braće Jojke, Mladen Magdalenić.

Kurir.rs/E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja