SKANDAL: Rijaliti zvezde iz Mihailovog kataloga potukle se na žurki crnogorskog milionera!
Foto: Printscreen Kurir televizija

ekskluzivno: mihailo maksimović otkriva tajne elitne prostitucije

SKANDAL: Rijaliti zvezde iz Mihailovog kataloga potukle se na žurki crnogorskog milionera!

Crna Hronika -

Nekoliko poznatih starleta i pevačica uveseljavalo je goste na privatnoj zabavi zatvorenog tipa u Crnoj Gori tokom koje su se pijane čupale za kosu

Devojke, među kojima su bile učesnice dva najpoznatija rijalitija u Srbiji, napravile su skandal na privatnoj žurki zatvorenog tipa, na koju je njihov dolazak najpoznatijem balkanskom makrou Mihailu Maksimoviću platio izvesni Momir, milioner iz Crne Gore. Maksimović je, kako otkriva u svojoj knjizi "Mnoga lica Marije Magdalene", odabrao devojke i poslao ih u susednu državu. U ovoj istinitoj priči otkriva da je to bila odlično plaćena rezervacija na koju se čekalo godinama, ali i da su mu devojke te noći skratile godine života.

Među devojkama koje su spakovale kofere bila je i Elena, devojka koju je opisao kao "pametnicu", koja je završila dva fakulteta i istovremeno uspela da zavede oženjenog političara, biznismena i ambasadora, ali i Divna, rijaliti zvezda koja je bila na naslovnicama.

Žena, Seksi žena, Lepotica
foto: Profimedia

Ko je Divna Vojvođanka s naslovnih strana

Maksimović je čitaocima otkrio da je jedna od njegovih traženijih dama među klijentima bila Vojvođanka Divna, koja je pre nego što je počela da radi u njegovoj "firmi" iza sebe imala stalne klijente, ali i naslovnu stranu muškog magazina.

Velike glavobolje zadavalo mu je njeno objavljivanje fotografija na Instagramu. Tokom letnje sezone bila je glavna zvezda u Budvi i omiljena gošća na jahtama bogatih stranaca. Njena majka znala je kojim poslom se bavi. Ipak, dva puta je izašla iz posla, prvi put kada je ušla u vezu s klijentom, a drugi put kada je odlučila da bude učesnica rijalitija.

Odabrana ekipa

- Elena i Divna, sa još pet-šest devojaka iz tima, bile su odabrana ekipa za putovanja i klijente visokog nivoa. Pored njih, na takve poslove slao sam i neke devojke poznate u javnosti, s njima sam povremeno sarađivao. Uglavnom su bile iz rijalitija i poneka pevačica ili manekenka - priznao je Maksimović u svojoj knjizi. Iako je odlučio da javnosti ispriča istinite priče iz prve ruke, koje su do sada bile samo javna tajna, prava imena devojaka zamenio je pseudonimima. Međutim, u jednoj od priča opisao je devojke koje će mnogi čitaoci prepoznati. Momirovu rezervaciju, kako navodi, pamti kao najluđu. Njegova ekipa za zabavu želela je poznate dame.

- Nudili su ozbiljnu svotu novca pa sam prihvatio posao. Anja je bila popularna učesnica rijalitija, zgodna devojka s naglašenim oblinama. S njom sam povremeno sarađivao i pre nego što je ušla u belu kuću. U poslu je prema meni uvek bila korektna, mada je u rijalitiju pokazala i loše strane, kako to već ide. Uz nju je išla Sara iz istog rijalitija. Vitka i mlada, vrlo temperamentna, proslavila se burnim svađama na televiziji. Onda Verica, vitka devojka koja je popularnost stekla u suparničkoj kući. S njom sam izbegavao saradnju jer je bila ekscesna, ali me je Divna ubedila da je ubacim u ovu rezervaciju, jer ju je jako gotivila - opisao je Mihailo ekipu koja je krenula u Crnu Goru.

seks, muškarci, žene, rak
foto: Shutterstock

Velika lova u igri

S njima je bila i Tina, starleta koju je štampa često povezivala s prostitucijom. - Osam sati razgovora mi je trebalo da ih sve ukomponujem i svakoj ponaosob objasnim da ne ogovaraju jedna drugu i da tamo ne prave nikave drame. Velika lova je bila u pitanju pa su prelazile preko lične netrpeljivosti. Na takvim rezervacijama najveći rizici bili su kasnija međusobna prozivanja u javnosti, ali pošto su sada sve bile u istom košu, morale su da ćute.

Ko je sve bio na orgijama

Elena - "pametnica" koja je završila dva fakulteta i zavela oženjenog političara, biznismena i ambasadora Divna - rijaliti zvezda koja je bila na naslovnicama Anja - popularna učesnica rijaltija, zgodna devojka s naglašenim oblinama, bila je u beloj kući Sara - vitka i mlada, vrlo temperamentna, proslavila se burnim svađama na televiziji Verica - zgodna devojka koja je popularnost stekla u rijalitiju, sklona je ekscesima Tina - starleta koju je štampa često povezivala s prostitucijom Violeta - izoperisana starleta poznata javnosti Darija - atraktivna učesnica rijalitija koja je volela da se svađa s drugim devojkama i da ih proziva Jana - osamnaestogodišnjakinja koja je ranije želela da sarađuje s makroom, ali je nije primio jer je bila maloletna Mila - popularna pevačica koju su devojke često zvale na zabave s bogatim klijentima

Zabava se odigravala u ogromnoj vili s bazenom.

Za barskim stolom je s nekoliko ljudi stajala Violeta, poznata izoperisana starleta, a u drugom ćošku s još dva tipa bila je Darija, atraktivna učesnica rijalitija koja je volela da se svađa s drugim devojkama i da ih proziva kako se bave najstarijim zanatom. Pored njih, tu se nalazilo još pet-šest anonimnih devojaka i ukupno petnaestak muškaraca, medu njima i nekoliko Rusa.

Mihailo Maksimović
foto: Printscreen Kurir televizija

Odbio maloletnicu

- Skandal je bio na pomolu. Poslao sam devojkama poruku: "Bez svađe, niko ne može da dokaže ko je tu došao za pare." Po stoti put ponovio sam im da im ne padne na pamet da naprave neku fotografiju. Žurka se zahuktala. Pevala je Mila, popularna i atraktivna pevačica, koju su moje devojke često viđale na takvim zabavama. Ubrzo su se svi ponapijali. Verica se napila i posvađala s Janom, koja je takođe bila jako pijana. Inače, to je osamnaestogodišnja devojka koja je godinu dana ranije želela da sarađuje sa mnom, ali je nisam primio jer je bila maloletna. Krenulo je čupanje kose, jedva su ih razdvojili - opisao je Mihailo susret devojaka iz dva najpopularnija rijalitija na jednoj žurki u Crnoj Gori.

Kako se žurka završila, ali i koja rijaliti učesnica je potom s klijentima otputovala na Mikonos, čitajte u knjizi "Mnoga lica Marije Magdalene".

Kurir.rs/Jelena Spasić

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja