OVO JE MILJAN (38) KOJI JE POGINUO U EKSPLOZIJI: Rođak vlasnika fabrike stradao na mestu, bio šef sektora za raketno gorivo
Foto: Printscreen/Facebook

tuga

OVO JE MILJAN (38) KOJI JE POGINUO U EKSPLOZIJI: Rođak vlasnika fabrike stradao na mestu, bio šef sektora za raketno gorivo

Crna Hronika -

Miljan Jojić (38), šef sektora za raketno gorivo poginuo je u stravičnoj eksploziji u fabrici "EdePro" koja se dogodila juče u Bubanj Potoku.

Kako saznaje Blic, Jojić je bio rođak vlasnika fabrike B. J. i u fabrici "EdePro" radio je 15 godina.

U eksploziji je poginuo i dvadesetjednogodišnji M. S., takođe radnik ove fabrike. Kako nezvanično saznajemo, i Miljan Jojić i M. S. su nastradali na licu mesta.

Kako se saznaje, u Urgentnom centru u Beogradu trenutno se nalazi 16 radnika ove fabrike, od čega su četiri osobe u teškom stanju i lekari se bore za njihove živote. Četiri osobe puštene su na kućno lečenje, a četiri su prebačene na Vojno-medicinsku akademiju.

Kako saznaje Blic, uglavnom su svi zadobili opekotine jako visokog stepena i prati se njihovo stanje jer se u ovako jakim eksplozijama ne zna kako vitalni organi mogu da reaguju i situacija se može promeniti.

(Kurir.rs/J.I./Blic)

BONUS VIDEO:

00:18

JEZIV PRIZOR: Pogledajte kako izgleda fabrika raketa dan posle eksplozije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track