CRNA NEDELJA, NOVOSAĐANIN (27) UBODEN NOŽEM U SRCE U MASOVNOJ TUČI U KAFANI: Lekari mu se bore za život, u teškom je stanju
Foto: Kurir.rs/S.S.

težak dan, a nije još ni počeo

CRNA NEDELJA, NOVOSAĐANIN (27) UBODEN NOŽEM U SRCE U MASOVNOJ TUČI U KAFANI: Lekari mu se bore za život, u teškom je stanju

Crna Hronika -

NOVI SAD - U jednom ugostiteljskom objektu u Sutjetskoj ulici, u Novom Sadu, sinoć oko 23 sata, došlo je do masovne tuče.

Kako nezvanično saznajemo, u tuči su upotrebljeni noževi, a dvadesetdevetogodišnjak iz Veterniku zadobio je teške telesne povrede i hitno je prebačen u Urgentni centar UKC Vojvodine.

1 / 3 Foto: Kurir.rs/S.S.

U ovoj tuči povređen je Novosađani (29), koji je zadobio lake telesne povrede.

Prema našim saznanjima, privedeno je više lica u novosadsku policiju. Više detalja nakon saopštenja policije.

Strahinja Mrđa, Novi Sad, pevač
foto: Instagram

Podsetimo, sinoć od ponoći pronađena su dva leša - u Vranju i Beogradu, izbio je požar u beogradskom naselju Grocka i došlo je do teške nesreće u Novom Sadu.

Ubodeni mladić u teškom stanju

Pacijent S. M. (27) primljen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine zbog ubodne rane sa leve strane grudnog koša. Nakon kliničkog pregleda, laboratorijskih ispitivanja i radiološke obrade verifikuje povreda srca i pluća te hitno indikuje i operativno lečenje. U daljem toku nakon operativnog lečenja pacijent je hemodinamski nestabilan u teškom opštem stanju i smešten na kliniku za intenzivnu terapiju i reanimaciju radi daljeg konzervativnog tretmana - rekli su nam u PR službi UKC Vojvodine.

Kurir.rs/S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track