UŽAS U NOVOM SADU: Muškarac (54) preminuo za volanom, automobil na Limanu izleteo sa puta i udario u drvo
Ilustracija, Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

NIJE BILO POMOĆI

UŽAS U NOVOM SADU: Muškarac (54) preminuo za volanom, automobil na Limanu izleteo sa puta i udario u drvo

Crna Hronika -

Jedna osoba je preminula a više njih je povređeno u tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile tokom podneva u Novom Sadu.

Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj kaže za 021.rs da je njihova ekipa, uprkos pokušaju reanimacije, morala da konstatuje smrt pedesetčetvorogodišnjeg muškarca, u udesu koji se dogodio na Bulevaru cara Lazara, nedaleko od Tehnološkog fakulteta.

Nešto posle 13 časova automobil je sleteo s puta i udario u drvo. U vozilu se nalazio muškarac, koji u trenutku dolaska Hitne pomoći nije davao znake živote. Na poziv građana i policije, Hitna pomoć je pokušala reanimaciju, ali je muškarac već bio mrtav.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Zorana Jevtić, Ilustracija

Policija je obavila uviđaj i sumnja se da je muškarac preminuo za volanom, pre nego što je automobil udario u drvo. Osim toga, ekipa Hitne pomoći je intervenisala i na uglu Braće Ribnikar i Danila Kiša, kod pešačkog prelaza, gde je automobil udario biciklistu. Povređenom je na licu mesta pružena pomoć, nakon čega je prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. Hitna pomoć je intervenisala i u 14:40 časova, zbog udesa koji se dogodio u Fruškogorskoj, na putu za Stare Ledince, gde su povređeni tinejdžerka i trojica muškaraca. Šesnaestogodišnjakinja je prevezena u Dečiju bolnicu, dok su muškarci od 19, 20 i 58 godina, nakon pregleda dobili uput za Urgentni centar u slučaju da im bude loše.

(Kurir.rs/021.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja