UŽAS! SIN GLEDAO KAKO MU OTAC GINE: Stradali vozač i suvozač u karambolu čak četiri vozila! Od siline udara dva završila u kanalu
Stradao: Jakov Radović (68), Foto: Printscreen/Facebook

TRAGEDIJA KOD INĐIJE

UŽAS! SIN GLEDAO KAKO MU OTAC GINE: Stradali vozač i suvozač u karambolu čak četiri vozila! Od siline udara dva završila u kanalu

Crna Hronika -

U sudaru četiri auta poginuli Jakov Radović (68) i Srđan N. (33) iz Beške. Jakovljev sin sedeo na zadnjem sedištu

Užas kod Inđije!

Jakov Radović (68) i Srđan N. (33) iz Beške su poginuli, dok je troje povređeno u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Inđija - Novi Sad!

Među povređenima je i Bojan Radović (39), sin poginulog Jakova.

Nesreća se dogodila kada su krenuli na posao kod njihovog rođaka u Inđiji.

Oko 6.30 sati, na deonici puta na kojoj se često dešavaju tragedije, poznatoj kao devijacija, sudarila su se čak četiri vozila. Od siline udarca dva su završila u kanalu pored puta.

Na licu mesta poginula su dvojica muškaraca koja su se nalazila u automobilu „audi A4“.

udes, Inđija
foto: Printscreen/Instagram

- Poginuli su vozač Srđan N. i suvozač Jakov Radović. U vozilu su se nalazila još dvojica muškaraca, a sve četvoro su iz Beške. Jedan od povređenih je Jakovljev sin Bojan. Radili su u istom preduzeću i krenuli su zajedno na posao kao i svakog jutra.

Da ironija bude veća, radili su u inđijskoj firmi čiji je vlasnik rođak poginulog Jakova. Reč je o preduzeću koje se bavi proizvodnjom creva za aspiratore. Jakov je godinama radio u kompaniji koja se raspala, pa je potražio posao kod rođaka. Važio je za vrednog i poštovanog čoveka, kao i njegov sin - navodi izvor blizak istrazi.

Za volanom je bio Srđan. Njega znaju mnogi u Beškoj, jer mu je otac bio uspešan bokser.

Poginuo: Vozač Srđan N.
Poginuo: Vozač Srđan N.foto: Printscreen/Facebook

- Izbeglu su iz Bosne po izbijanju rata i nastanili su se u Beškoj. Pobegao je od bombi, a sada mu se dogodila ova tragedija. Živeo je s majkom i bratom, a otac mu je nedavno umro. Među povređenima su i P. K. i S. Č. (63) iz Beške - tvrdi sagovornik.

Sudar je bio toliko jak, da su vatrogasci morali da seku vozila kako bi izvukli poginule i povređene koje je ekipa Hitne pomoći prevezla u Urgentni centar u Novom Sadu.

Kurir.rs/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track