POSVAĐALI SU SE PRE DVA DANA: Ljubomora uzrok stravične tragedije u Žarkovu, komšije šokirane, Radan i Slavica su DELOVALI SREĆNO
Foto: Ana Paunković, Facebook

jezivo

POSVAĐALI SU SE PRE DVA DANA: Ljubomora uzrok stravične tragedije u Žarkovu, komšije šokirane, Radan i Slavica su DELOVALI SREĆNO

Crna Hronika -

Radan V. (64) kuhinjskim nožem iskasapio suprugu Slavicu (54), a potom pokušao da presudi i sebi u porodičnoj kući u Žarkovu u Beogradu

U porodičnoj kući u beogradskom naselju Žarkovo Radan V. (64) ubio je suprugu Slavica (54), a potom pokušao da izvrši samoubistvo tako što je sebi prerezao vene na obe ruke!

Prema nezaničnim informacijama, stravičan porodični zločin dogodio se juče oko 12. 30, a u trenutku ubistva u kući je navodno bio i njihov sin. Sumnja se da je motiv bila Radanova ljubomora i to što je sumnjao da je njegova supruga imala drugog muškarca.

Pozvali policiju i Hitnu

- Nešto posle 12.30 sati ođednom je iz kuće izleteo njihov sin. Kukao je, vrištao i držao se za glavu. Znali smo da se nešto strašno dogodilo - kaže za Kurir jedan komšija.

Kako navodi, odmah su pozvali policiju i Hitnu pomoć, iako nisu verovali da je komšija kog su znali kao finog i pristojnog podigao ruku na ženu.

Žarkovo, Radan Vasiljević, ubistvo, optuženi
foto: Facebook

- Lekari su mogli samo da konstatuju smrt žene koja je ležala u lokvi krvi, dok je Radan V. hitno transportovan u Urgentni centar i on je u stabilnom stanju - kaže izvor Kurira.

Istraga Iz bolnice u pritvor

Radan V., koji se posle pokušaja samoubistva oporavlja u bolnici, biće pod nadzorom policije.

- On je osumnjičen za težak zločin, i čim se oporavi biće saslušan. Najverovatnije, tužilaštvo će predložiti pritvor za njega, pa se može očekivati da će pravo iz bolnice biti prebačen u Centralni zatvor - kaže izvor Kurira.

Osumnjičeni je supruzi presudio kuhinjskim nožem.

- Ženi je zadao više uboda nožem od kojih je ona iskrvarila u stanu. Kada je policija ušla unutra, zatekla je jeziv prizor. Krvi je bilo na sve strane - dodaje naš sagovornik.

Uviđaj je trajao do kasnih popodnevih sati. Navodno, inspektori su u stanu pronašli dva krvava noža.

Ubistvo, Žarkovo, Policija, Uviđaj
foto: Ana Paunković

- Najverovatnije je jednim presudio ženi, a onda drugim pokušao da se ubije - navodi naš sagovornik.

Komšije kažu da su Radan, koji je vlasnik taksija i njegova supruga Slavica, koja je radila kao službenica u opštini godinama imali skladan brak. Navodno, delovali su kao srećan par, sve do prošle godine kada je Radan imao zdravstvene probleme. Sve je, kako kaže jedan komšija, kulminiralo pre nekoliko dana.

Svađali se pre dva dana

- Kako sam čuo, pre dva dana izbila je svađa, odnosno Radan je napao Slavicu koja je radila u opštini. Optuživao je da ga vara i da zna da je našla drugog. Mislim da je ta njegova ljubomora dovela do ovoga, bio je ubeđen da je u opštini našla drugog - kaže komšija.

Ostali poznanici i komšije bračnog para koji je u porodičnoj kući u kojoj se zločin dogodio živela godina, za njih imaju samo lepe reči. Kažu da su delovali srećno.

- Ja sam iz ovog kraja. Maltene smo odrasli zajedno. Oni su imali savršen brak. Njegovu suprugu sam video pre nekoliko dana. Lepa žena, fina. I on je dobar čovek, zaista sam šokirana, nemam reči da opišem ovo što se dogodilo - kaže komšinica.

Radnica u lokalnoj prodavnici kaže da je ubijena žena gotovo svakodnevno dolazila da kupuje. - Bila je fina, pristojna i kulturna - kratko je navela ona.

Kurir.rs/ J. Mladenović - J. Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track