POGIBIJA SRPKINJE U AMERICI: Obdukcioni nalaz pokazao u kakvim mukama je umrla Tina, koju je kolima usmrtio pijani sportista
Foto: Printscreen/Facebook

Saobraćajna nesreća

POGIBIJA SRPKINJE U AMERICI: Obdukcioni nalaz pokazao u kakvim mukama je umrla Tina, koju je kolima usmrtio pijani sportista

Crna Hronika -

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 2. novembra u Las Vegasu, a u kojoj je život izgubila Tina Tintor (23), poreklom iz Srbije, kada je na nju, u pijanom stanju, pri brzini većoj od 250 kilometara na sat, kolima naleteo bivši igrač "Las Vegas Rajdersa", Henri Rags III.

Tina Tintor
foto: Printscreen/Facebook

Posle skoro mesec i po dana od udesa zvanično su objaveljeni rezultati obdukcije, a patolog iz Nevade saopštio je u utorak da je Tina izgorela u svom automobilu, ali i da je imala brojne prelome.

- Tina Tintor je umrla od termičkih povreda usled sudara motornog vozila 2. novembra - rekla je patolog okruga Klark, a prenosi TMZ sports.

Oni još navode i da su drugi značajni uslovi koji su doprineli smrti dvadesettrogodišnje devojke i udisanje produkata sagorevanja, prelomi kostiju desnih rebara, leve podlaktice i grudnog koša i na kraju se navodi da je "način njene smrti bio slučajan".

Nakon nesreće, igrač američkog fudbala je pravio incidente po bolnici i odbijao da da krv na analizu, ali je na kraju utvrđeno da je imao 0,16 promila alkohola u krvi što je duplo više od dozovljenog u Nevadi.

Očevici divljanja pijanog sportiste rekli su da se, nakon udesa, automobil u kom je bila Tina sa psom, a u koji se Rags zakucao svojim kolima, zapalio i da je devojka još uvek bila živa, te da su ona i njen pas živi izgoreli uprkos naporima prolaznika da pomognu, ali oni nisu mogli da priđu automobilu zbog plamena.

Ragsu još uvek nije izrečena kazna, a njegova odbrana iznela je sramne tvrdnje u kojima optužuje vatrogasnu službu da nisu stigli na vreme i da je zbog toga nesrećna Tina Tintor izgubila život.

Podsetimo, Rags je posle nesreće uplatio 150.000 dolara jemstva, te je iz pritvora pušten u kućni pritvor.

Tina Tintor
foto: Printscreen

(Kurir.rs - J. M.)

Bonus video:

00:46

TRAGEDIJA U MEKSIKU, SVUDA SU MRTVI! NAJGORA saobraćajna nesreća, poginulo 54 osoba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track