ČAČANSKA POLICIJA TOKOM NOĆI IMALA PUNE RUKE POSLA: Vozač upravljao kamionom mrtav pijan, u Mrčajevcima zaustavljen diler
Foto: RINA

intervencije

ČAČANSKA POLICIJA TOKOM NOĆI IMALA PUNE RUKE POSLA: Vozač upravljao kamionom mrtav pijan, u Mrčajevcima zaustavljen diler

Crna Hronika -

Čačak - Pripadnici saobraćajne policije u Čačku zaustavili su juče u mestu Donja Gorevnica šezdesettrogodišnjeg državljanina Severne Makedonije koji je vozio kamion sa 1,67 promila alkohola u organizmu.

Takođe, utvrđeno je da je prekoračio vreme propisano Zakonom o radnom vremenu posade vozila u drumskom prevozu i tahografima.

Vozaču je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njega će biti podnete prekršajne prijave.

U Mrčajevcima zaustavljen diler droge iz Kragujevca

Takođe, iste večeri pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, u okviru akcije „Gnev“, uhapsili su Lj. R. (1988) iz okoline Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je, sinoć, u Mrčajevcima, u torbici osumnjičene koja je bila suvozač u automobilu „alfa romeo“, pronašla 210 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci.

Osumnjičenoj je, po nalogu nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena tužiocu.

(Kurir.rs/RINA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja