KRIVIČNE PRIJAVE ZA 2 TINEJDŽERA IZ ALEKSINCA: Od marta do decembra opljačkali 6 kuća, krali nakit, televizore i druge vrednosti
Foto: Shutterstock

lopovluk

KRIVIČNE PRIJAVE ZA 2 TINEJDŽERA IZ ALEKSINCA: Od marta do decembra opljačkali 6 kuća, krali nakit, televizore i druge vrednosti

Crna Hronika -

Zbog toga što su od marta do decembra ove godine provalili u 6 kuća i iz njih ukrali zlatni nakit, trambolinu, televizore i druge aparate, protiv 17-godišnjaka i 18-godišnjaka iz okoline Aleksinca biće podnesene krivične prijave.

Sumnja se da su mladići iskoristili provalili u 6 kuća u Aleksincu i okolini kada nije bilo vlasnika.

Sumnja se da su oni ukrali zlatni nakit, dukat, dva televizora, zvučnik, trambolinu, aparat za varenje, dve motorne testere, 20 kilograma bakra, 15 kilograma mesinga i pištolj - navoe iz policije.

17-godišnjak se sumnjiči i da je u decembru ove godine ušao u otključanu porodičnu kuću i ukrao mobilni telefon, pa se tereti i za krivično delo krađa.

Niška policija po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu i Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu podneće krivičnu prijavu protiv 17-godišnjaka i 18-godišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela.

(Kurir.rs/Južne vesti, T.Todorović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track