MARKO MESAR: SAV NOVAC SAM DOBIO NA SVADBI! Ovo je Miljković rekao na saslušanju, a sličan odgovor imao je i Veljko Belivuk
Foto: Zorana Jevtić, Dado Đilas

pranje para

MARKO MESAR: SAV NOVAC SAM DOBIO NA SVADBI! Ovo je Miljković rekao na saslušanju, a sličan odgovor imao je i Veljko Belivuk

Crna Hronika -

Veljko Belivuk i Marko Miljković, optuženi da su kao vođe zloglasnog klana zajedno sa svojim saradnicima, činili teška krivična dela, među kojima su brojna ubistva, otmice, silovanje i prodaja narkotika, danas su na saslušanju u Tužilaštvu za organizovani kriminal negirali da su kuće, stanove, kola i druge vredne stvari, stekli pranjem para stečenog kriminalom.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Miljković je rekao da je novac od kog je kupio kuću i druge nekretnine i vredne pokretne stvari, dobio na svojoj svadbi.

Čačanska ulica, Kuća Marko Miljković, Veljko Belivuk, Marko Miljković, Pretres
foto: Ana Paunković, Stefan Stojanović, Nikola Anđić

- Miljković je rekao da novac, kojim je kupio kuću u Čačanskoj na Zvezdari, potiče sa njegove svadbe. Odnosno da su mu to svatovi doneli kao poklon - kaže izvor Kurira.

00:19

Velja Nevolja pred tužiocem: Novi detalji u slučaju Belivuk-Miljković!

I Belivuk je, kako saznajemo, negirao krivično delo pranje para.

- On je rekao da je sve stekao svojim radom, ali nije rekao šta je to radio - kaže naš sagovornik. Podsetimo, krivičnom prijavom za pranje novca, pored Belivuka i Miljkovića, obuhvaćen je i Filip Ivanovski, optuženi pripadnik klana, kao i Belivukove supruga i tašta i žene Miljkovića i Ivanovskog.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track