ALEKSA BALAŠEVIĆ SE OPROSTIO OD SRPSKOG BIZNISMENA: Slobodan nije gradio samo mostove od betona, već i od pomirenja FOTO
Foto: Instagram

Crni oblak iznad nas danas

ALEKSA BALAŠEVIĆ SE OPROSTIO OD SRPSKOG BIZNISMENA: Slobodan nije gradio samo mostove od betona, već i od pomirenja FOTO

Crna Hronika -

Aleksa Balašević, umetnik, producent i sin preminulog kantautora Đorđa Balaševića oprostio se od srpskog biznismena Slobodana Pavlovića koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Americi.

Slobodan Pavlović, Aleksa Balašević
foto: Instagram

"Crni oblak iznad nas danas. Poginuo je Slobodan Pavlović jedan od najuspešnijih Srba na svetu i moj prijatelj. Slobodan Pavlović nije gradio samo mostove od betona, već i od pomirenja. Svoje dana u devedesetim godinama ulagao je u pomirenje svih naroda u Bosni, imao sam čast da ga preko prijatelja arhitekte Motike poznam sa 22 godine i puno od njega naučim. Počivaj u miru veliki čoveče, tvoji mostovi će se zauvek prelaziti...", napisao je Aleksa i objavio na Instagramu uz zajedničku fotografiju sa Slobodanom.

Podsetimo, Slobodan Pavlović, biznismen iz Bijeljine, bivši vlasnik Slobomir televizije i Pavlović banke poginuo je u Americi u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prethodne noći.

Slobodan Pavlović je privrednik iz Čikaga, osnivač Slobomira, rođen u Popovima kod Bijeljine. U SAD je otišao 1965. godine. U rodnim Popovima je 1990. podigao spomenik Knezu Ivi od Semberije, a 1991. je postavio temelje za izgradnju Pavlovića mosta koji je završen 28. avgusta 1996. godine, na dan kada je postavljen kamen temeljac za izgradnju novog grada Slobomira, prenosi Srpskainfo.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track