PRIJATELJ O BIZNISMENU NASTRADALOM U AMERICI: Čuo sam se juče s Pavlovićem, imao je i poslednju želju (FOTO)
Foto: screenshot youtube/tvslobomir

tuga

PRIJATELJ O BIZNISMENU NASTRADALOM U AMERICI: Čuo sam se juče s Pavlovićem, imao je i poslednju želju (FOTO)

Crna Hronika -

Bojan Dragićević, TV producent iz Beograda, rekao je za Kurir da je veoma šokiran i tužan nakon informacije da je Slobodan Pavlović nastradao u saobraćajnoj nesreći u Americi.

- Radio sam film o Slobodanu i Miri Pavlović. Film je rađen na nekoliko lokacija: Amerika - Čikago, Arizona, Beograd, Bijeljina. Znam da su plaćali neke čuvene istoričare da dolaze da obrađuju srpsku emigraciju u Americi. Slobodan je i dalje verovao u sutra, verovao je u neki boljitak. Uvek je gledao kako nešto može da uradi - kaže za Kurir Dragićević.

pavlović na izložbi u kragujevcu 8. decembra
pavlović na izložbi u kragujevcu 8. decembrafoto: Bojan Dragićević

On dodaje da se poslednji put s Pavlovićem čuo juče.

- Čuo sam se juče sa njim i on mi je rekao: "Znaš šta, imam još 30 godina do penzije tako da smo sada u punom gasu, šta god treba tu sam". Imao je neke vizije, kao malo dete. Mira je bila njegov saputnik ceo život i bila je onako malo i glas razuma i idealno su fukcionisali. Nažalost, nisu imali potomstvo, ali su imali nesebičan osećaj za druge i razumevanj da svima pomognu - rekao je Dragićević.

- Poslednja želja mu je bila da obnovi nemačku crkvu koja se nalazi između njegovog sela Popovi i Bijeljine. Kao mali je prisustvovao kada su je minirali posle rata i želeli da naprave magacin od nje. Čak imam intervju gde on stoji ispred crkve i plače.

Dragićević je rekao za Kurir da ga je poslednji put video 8. decembra u Kragujevcu, gde su prisustvovali jednoj izložbi.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track