ZVERSKI PRESUDIO BABI: Pomahnitali mladić 45 MINUTA klao Desanku
Foto: Facebook

porodični zločin u kotežu

ZVERSKI PRESUDIO BABI: Pomahnitali mladić 45 MINUTA klao Desanku

Crna Hronika -

Izmasakrirao mi je majku, pobožnu i predivnu ženu. Unakazio ju je. Mučio je prvo 45 minuta, davio je golim rukama, izvadio joj oči šrafcigerom, a kad je pala, tukao je rukama i nogama. Potom joj je 15 minuta držao nož zariven u srce kako bi je dokrajčio. Nije joj bilo spasa.

Ovim rečima za Kurir ispričao je svoju jezivu porodičnu tragediju Đorđe Dudić, otac Davida D. (24), osumnjičenog da je u sredu u stanu u Kotežu ubio svoju babu po ocu Desanku Dudić (70), izvadio joj oči i skalpirao je!

Naš sagovornik dodaje da je motiv zločina novac.

ovde se dogodilo ubistvo
ovde se dogodilo ubistvofoto: Facebook

- Mami je tog dana bio rođendan. David ranije nije dolazio kod nje i sestrića, ali je tog dana došao sa psom. Tražio joj je pare za drogu, verovatno je upao u krizu. Nije se moglo pričati s njim jer je tvrdoglav. Nije imala da mu da pare, jer kad plati podstanarstvo i režije, ostane joj 6.000 dinara, kako da mu da 100 evra?!

osumnjičeni
osumnjičeni foto: Facebook

David D. je, podsetimo, uhapšen odmah posle zločina, u bakinom stanu. Podsetimo, David D. je u sredu došao kod svoje bake u Kotež. U stanu je bio i njegov brat od tetke, koji je trenutno nepokretan zbog povrede. Nažalost, on nije mogao da pomogne Desanki, ali je pozvao Đorđa telefonom i rekao mu za svirep zločin.

(Kurir.rs / B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track