STARICA (72) UGUŠILA STARICU (77) JASTUKOM: Bile su najbolje prijateljice, pa se posvađale! STRAVIČAN ZLOČIN u selu kod Golupca!
Foto: RINA

Horor u kudrešu

STARICA (72) UGUŠILA STARICU (77) JASTUKOM: Bile su najbolje prijateljice, pa se posvađale! STRAVIČAN ZLOČIN u selu kod Golupca!

Crna Hronika -

D. S. (72) uhapšena je zbog sumnje da je 13. decembra ubila svoju prijateljicu Dragicu Mihajlović (77) u selu Kudreš kod Golupca, tako što je ugušila jastukom, saznaje Kurir!

ćerka, Ubijena, Otac, Telo, Zrenjanin, Mrtva, Tamara M., Radovan M., Pronađeno
foto: MUP

Kako saznajemo, D.S. je brinula o pokojnoj Dragici koja je pre 10 godina operisala kukove i od tada je bila teško pokretna.

- Pošto se Dragica teže kretala, D.S. je dolazila kod nje kući i pomagala joj. Pretpostavlja se da su se posvađale oko nečega i da je osumnjičena uzela jastuk i ugušila nesrećnu baku koja je stanovala sama u selu - kaže izvor Kurira:

Obdukcija

- Na telu pokojne nije bilo drugih tragova nasilja, a veruje se da je preminula usled polomljene kosti u grlu, koja ju je zapravo ugušila. Prema navodima izvora bliskog istrazi, beživotno telo žene nađeno je u četvrtak, 16. decembra, tri dana nakon ubistva, u krevetu.

- U prvom momentu se verovalo da je baka preminula prirodnom smrću, ali je tužilac naložio obdukciju koja je pokazala da joj je slomljena kost u grlu i da je najverovatnije ugušena. Policija je počela da se raspituje, a osumnjičena D.S. je navodno čak i pomagala istražiteljima. Sumnja se da je ona rekla da su baku napala, opljačkala i ubila četvorica meštana - navodi sagovornik Kurira iz istrage i dodaje da iz kuće ništa nije uzeto:

DNK tragovi

- Međutim, posle završenih veštačenja, navodno su pod noktima pokojne Dragice pronađeni DNK tragovi D.S., pa je ona uhapšena i danas će biti saslušana pred Višim tužilaštvom u Požarevcu.

Komšinica pokojne Dragice za Kurir kaže da je celo selo šokirano zločinom, naročito nakon priče o pljačkašima.

- Ništa nije ukazivalo na zločin. One su bile bliske, D.S. je baku posećivala, čuvala, bila je kod nje u kući svakog dana. Dragica je živela sama jer su joj oba sina u inostranstvu. To su divni ljudi, pomagali su svima u selu,a eto šta se njima desilo.

Ubistvo, Igor Useinović, Ružica Talević, Ubijena Starica
foto: Thinkstock, Pljač

Kurir.rs

Bonus video:

00:05

Ubistvo u Žarkovu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track