DANAS ĆE SE SAZNATI NOVI DETALJI O UBISTVU ĐOKIĆA!? Iz inostranstva stigao svedok za kojim se tragalo, otkriće Džonićevu tajnu
Foto: Kurir.rs/M.S.

NOVI SVEDOCI

DANAS ĆE SE SAZNATI NOVI DETALJI O UBISTVU ĐOKIĆA!? Iz inostranstva stigao svedok za kojim se tragalo, otkriće Džonićevu tajnu

Crna Hronika -

Saslušanje svedoka u istrazi koja se vodi protiv Gorana Džonića i još četvorice osumnjičenih za ubistvo porodice Đokić biće nastavljeno danas ispitivanjem Stojanke Đokić, majke ubijenog Gorana, a na listi svedoka navodno je i I. Dž., rođak kome je bivši vatrogasac posle zločina vratio dug.

goran, lidija i gordana đokić brutalno su ubijeni
goran, lidija i gordana đokić brutalno su ubijenifoto: Privatna Arhiva

Da podsetimo, Goran, Gordana i Lidija Đokić ubijeni su 26. septembra u selu Moravac, a zbog zločina je uhapšen Goranov brat od tetke Goran Džonić, kao i njegovi sinovi Milan i Stefan, ali i meštani Moravca Kostadin i Aleksandar Milošević. U dosadašnjoj istrazi ispitano je više svedoka, među kojima je supruga Džonića, porodica Milošević, Stefanove i Milanove kolege iz Vojske Srbije i vatrogasne jedinice, kao i meštani sela.

- Stojanka Đokić nema direktna saznanja o zločinu, ali bi ona mogla da pred tužilaštvom pojasni porodične odnose između Đokića i Džonića. Ona je ujedno poslednja osoba koja je sina, snahu i unuku videla žive, jer su poslednji dan proveli s njom - objašnjava izvor Kurira upućen u istragu:

baba stojanka
baba stojankafoto: Kurir.rs/M.S.

- Baka Šojka ranije je već pričala da je Džonić bio izuzetno blizak s njenim sinom, da mu je prao auto. Ona bi mogla da razjasni i da li je Džonić ikada uzimao novac od svog brata - dodaje sagovornik Kurira.

Drugi svedok, kako se spekuliše, trebalo bi da bude I. Dž., rođak kome je bivši vatrogasac navodno vratio dug.

Aleksinac, Moravac, porodica Đokić, porodica Džonić, tragedija, Stefan Džonić, Milan Džonić, Goran Džonić, Džonići, Đokići, Braća Milošević
foto: Printscreen/Facebook, Kurir.rs/M.S.

- I. Dž. je pozivan i ranije, ali pošto živi i radi u inostranstvu, nije se pojavljivao. Postoji mogućnost da će danas biti ispitan. Nakon hapšenja Džonića spekulisalo se da je raskrinkan upravo jer je tom rođaku vratio dug u iznosu od 8.000 evra koji je imao duže vreme - navodi naš sagovornik.

(Kurir.rs - M. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track