TUGA! NESTALA NIŠLIJKA JOVANA MARJANOVIĆ NAĐENA MRTVA NA ZLATIBORU: Pored tela bili flaša pića i tablete!
Foto: Privatna Arhiva

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE

TUGA! NESTALA NIŠLIJKA JOVANA MARJANOVIĆ NAĐENA MRTVA NA ZLATIBORU: Pored tela bili flaša pića i tablete!

Crna Hronika -

Jovana Marjanović (54), preduzetnica iz Niša, koja je 22. decembra nestala na Zlatiboru, pronađena je juče po podne mrtva u Tić polju, kilometar dalje od mesta na kome je ranije nađen njen telefon.

Nema tragova nasilja

Marjanovićeva je poslednji put viđena u sredu oko 20 sati, kada je svom partneru, s kojim je poslednjih meseci živela u stanu na Zlatiboru, rekla da ide da prošeta. Nesrećnu ženu tražili su policija, porodica, prijatelji i građani.

Telo žene juče po podne našla je grupa mladića iz Užica iz Narodne patrole, a policija je satima vršila uviđaj.

- Bila je obučena upravo onako kako je opisano u prijavi porodice. Telo je nađeno uz potok. Pored tela smo videli flašu alkoholnog pića i kutiju tableta - rekao je jedan od mladića za Kurir. Još se ne zna da li je žena preminula iste večeri kada je nestala ili kasnije, kao ni šta je tačan uzrok smrti, ali, kako nezvanično saznajemo, na telu nema vidljivih tragova nasilja.

Vest o nestanku Nišlijke na društvenim mrežama u subotu su raširile njene ćerke, koje su apelovale na sve da im pomognu da pronađu mamu. One su detaljno opisale šta je prethodilo nestanku i do poslednjeg trenutka su se nadale da će majku pronaći živu.

- Majka je, po priči njenog partnera, izašla 22. decembra. Taj čovek ju je poslednji put video u njihovom apartmanu i, kako je on rekao, ona je u 20 časova izašla uz reči da ide malo da prošeta. Nije izvodljivo da on nije uspeo da je vidi, kada je, kako je po njegovoj priči, izašao posle dva do tri minuta za njom. To je apsolutno neizvodljivo. Mnogo toga ima, ne smem sve ni da govorim zbog istrage. Njen partner je poslednja osoba s kojom je ona bila u kontaktu - ispričala je Ljiljana juče za TV Prva dok je još trajala potraga.

Ljiljana je plačući navela i da je jedan radnik 23. decembra našao Jovanin mobilni u vodovodnim cevima u blizini kružnog toka na Zlatiboru.

- Telefon je bio ugašen, a kada ga je on upalio, policija ga je locirala. Pored su nađene i neke palete, sumnja se da je tu neko spavao, kao i plastična čaša. Hiljade različitih priča... - pričala je ćerka, ne znajući da joj mama više nije živa.

Ljiljana Simić, Jovana Marjanović
foto: Screenshot Prva TV, Privatna Arhiva

Ništa sumnjivo

Po njenim rečima, ona se poslednji put s majkom čula na dan nestanka oko 13.45 i tada joj ništa nije bilo sumnjivo.

- Imale smo najnormalniji razgovor, pričale smo o tome da li da kupim jaknu za skijanje ili ne, običan razgovor majke i ćerke. Nakon toga se u 17.45 sati čula sa mojom sestrom, s kojom je pričala desetak minuta. Onda je taj čovek ušao u sobu i ona je sestri rekla: „Evo ga, moram da prekidam“. Tako su one završile razgovor. Nakon toga, mi nemamo nikakvu informaciju - ispričala je Ljiljana.

Građevinski poslovi

Njena firma bila podizvođač

Jovana Marjanović je poslednjih meseci boravila u iznajmljenom stanu u naselju Karaula na Zlatiboru kao vlasnica građevinske firme koja je dobila posao podizvođača na izgradnji jednog objekta na ovoj planini. U trenutku kada je poslednji put viđena nosila je zimsku jaknu braon boje, crnu pamučnu trenerku, krem krznene čizme i crnu torbicu. Policija je pregledala snimke kamera u blizini njenog apartmana, kao i na drugim lokacijama na Zlatiboru, a uzete su i izjave od više ljudi bliskih Nišlijki.

Ljiljana simić

Mama nikada ne bi naudila sebi, ali je imala probleme

Ljiljana Simić, Jovanina ćerka, rekla je i da misli da njena majka nikada ne bi naudila sebi, ali da je u poslednje vreme imala određene privatne probleme, o kojima je obaveštena policija.

- Mama, biće sve dobro, biće sve u redu, sve ćemo da sredimo, nemoj da brineš, molim te, samo nam se javi, samo nam se javi da si živa i da si dobro. Ne znam kako ćemo bez tebe - rekla je jecajući Ljiljana, posle čega joj je stigla najtužnija vest.

Štampano izdanje 27.12.2021.
foto: Kurir

NE PROPUSTITE I OVOG PONEDELJKA POKLON U KURIRU!

UZ DNEVNO IZDANJE NOVINA, DOBIĆETE DANAS NA POKLON OTVARAČ ZA FLAŠE

kurir, poklon, otvarač za flase
foto: Kurir

Dnevne novine Kurir danas svim čitaocima poklanjaju otvarač za flaše!

Uoči praznika poklanjamo vam proizvod koji će vam biti od velike koristi. Otvarač za flaše omogućiće vam da jednostavno otvorite omiljeno piće i uživate u večeri s prijateljima i porodicom.

Veoma je lagan i praktičan za korišćenje. Biće u punudi u različitim bojama. Na vama je da izaberete onaj koji vam se najviše dopada.

Čitajte KURIR!

Z. Šaponjić - J. Ivić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track