01:02

Detalji stravične nesreće kod Novog Pazara! Izgubljena 4 mlada života, najstarijem samo 23

čeoni sudar

TUGA, OVO SU MLADIĆI NASTRADALI KOD NOVOG PAZARA Detalji stravične nesreće koja je odnela 4 mlada života, najstarijem samo 23 FOTO

Crna Hronika -

Poginuli mladići imali su po 22, 23, a dvojica po 20 godina

NOVI PAZAR - Četiri mladića su poginula, a dvoje je povređeno u saobraćajnoj nesreći u mestu Lukare, kod Novog Pazara.

Nastradali su mladići Amel I, Senad Đ, Amar U i Mithad H, svi iz Novog Pazara. Poginuli su starosti 22, 23 i dvoje od 20 godina.

ČETVORICA MLADIĆA IZ PAZARA STRADALI U STRAVIČNOJ NESREĆI IMALI PO 20 GODINA: Poginuli na DEONICI SMRTI poznatoj po brzoj vožnji!

Oko 21.45, sinoć na Ibarskoj magistrali, došlo je do čeonog sudara dva putnička vozila. Iz jednog vozila četiri muškarca su preminula na licu mesta, dok su iz drugog vozila dva povređena prevezena u novopazarsku bolnicu, pišu Pazarske novosti.

Do udesa je najverovatnije došlo zbog neprilagođene brzine i klizavog kolovoza, a učestvovala su tri vozila.

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U NOVOM PAZARU Stradale četiri osobe! Teško povređen vozač, trudnica i dečak (3) smešteni u bolnicu FOTO

Vozilo marke volksvagen “golf” novopazarskih registracionih oznaka započelo je preticanje i direktno se sudarilo sa vozilom “pasat” i vozilom marke "ford mondeo”, koja su se kretala iz suprotnog pravca.

Svi poginuli su se nalazili u automobilu marke “golf”.

Kako prenosi Indeksonlajn, u golfu se nalazila tročlana porodica. Teške povrede zadobio je vozač golfa, koji je zadržan na hiruškom odeljnju Opšte bolnice Novi Pazar.

Njemu su konstatovane povrede glave, grudnog koša i noge.

Pored njega, u vozilu se nalazila i trudnica, koja je sa lakšim povredama takođe hospitalizovana u Opštoj bolnici Novi Pazar, kao i njen troipogodišnji sin.

Ostali učesnici udesa prošli su sa lakšim telesnim povredama.

Kurir.rs/Pazarske novosti/Indeksonlajn

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja