POTRESNO Predsednik u suzama zagrlio oca poginulog mladića: Zamolio ga da primi saučešće i prenese porodicama poginulih FOTO
Foto: Kurir.rs/Z.Š.

Tuga

POTRESNO Predsednik u suzama zagrlio oca poginulog mladića: Zamolio ga da primi saučešće i prenese porodicama poginulih FOTO

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Novi Pazar u naselje Lukare kako bi izrazio saučešće porodicama četvorice mladića koji su sinoć nastradali u saobraćajnoj nesreći.

Aleksandar Vučić, Novi Pazar
foto: Kurir.rs/Z.Š.

Vučić je došao u porodicu Ibrahimović i izrazio saučešće ocu Nazimu Ibrahimoviću, čiji je sin sinoć poginuo.

Predsednik ga je sa suzama u očima zagrlio, izjavio saučešće i zamolio ga da prenese i porodicama poginulih koji takođe žive na par stotina metara jedni od drugih.

Podsetimo, četiri mladića su poginula, a dvoje je povređeno u saobraćajnoj nesreći u mestu Lukare, kod Novog Pazara. Nastradali su mladići Amel I, Senad Đ, Amar U i Mithad H, svi iz Novog Pazara. Poginuli su starosti 22, 23 i dvoje od 20 godina.

Oko 21.45, sinoć na Ibarskoj magistrali, došlo je do čeonog sudara dva putnička vozila. Iz jednog vozila četiri muškarca su preminula na licu mesta, dok su iz drugog vozila dva povređena prevezena u novopazarsku bolnicu.

Do udesa je najverovatnije došlo zbog neprilagođene brzine i klizavog kolovoza, a učestvovala su tri vozila.

(Kurir.rs/Z.Š.)

Bonus video:

00:24

Aleksandar Vučić izjavljuje saučešće porodici Rokvić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track