UJAK O SUDARU KOD ŠAPCA: Nemanja nikad NIJE DIVLJAO za volanom, niti imao ijedan prekršaj, JOŠ UVEK NE ZNAMO ŠTA JE UZROK NESREĆE
Foto: Ana Paunković, Instagram

Nepozante okolnosti

UJAK O SUDARU KOD ŠAPCA: Nemanja nikad NIJE DIVLJAO za volanom, niti imao ijedan prekršaj, JOŠ UVEK NE ZNAMO ŠTA JE UZROK NESREĆE

Crna Hronika -

Ujak Nemanje Aćimovića (20) iz Osečine, koji je juče poginuo u saobraćajnoj nesreći na putu Šabac-Valjevo kod mesta Draginje, zajedno sa svojom devojkom Irenom Maksimović (20) i drugarom Ognjenom Pejićem (21), kazao je za Kurir da je Nemanja, koji je vozio "pežo" tog kobnog trenutka, bio odličan vozač koji nikada nije divljao putevima i nije imao nijedan saobraćajni prekršaj, ističući da okolnosti ovog užasnog sudara još uvek nisu poznate porodici.

Ujak u šoku, porodica slomljena zbog gubitka Nemanje
Ujak u šoku, porodica slomljena zbog gubitka Nemanjefoto: Ana Paunković

- Bio je uvek dobar u svemu. Student za primer, nije pio, jedan prekršaj nije imao, nikad problem nije napravio. Ništa se ne zna kako se desilo, samo neka nagađanja. Izveštaj nije bio gotov kada smo otišli na mesto nesreće. Znamo samo da je došlo do sudara. Poznavajući ga, on nije brzo vozio, bio je izuzetno pažljiv vozač, nikada nije divljao, za razliku od svoje generacije - ističe ujak.

Mesto nesreće
Mesto nesrećefoto: Printscreen/Instagram 192_rs

Utučeni ujak kaže da za Nemanju svi samo imaju reči hvale.

- Koga god da pitate u Osečini i Valjevu samo će imati reči hvale za njega. Pitajte njegove drugove sa kojima je stalno bio, dete za primer - rekao je ujak.

Nemanja Aćimović
Nemanja Aćimovićfoto: Instagram

Slično priča i jedan Nemanjin komšija koji takođe ističe da trenutno nije poznato kako je došlo do nesreće, naročito zbog toga što je, kako kaže, Nemanja uvek tokom vožnje vodio računa o propisima.

- Dečko je zaista bio prva liga. O njemu niko nikada nije imao ružne reči da kaže. Znam da je uvek vozio po propisima, uvek je bio vezan u kolima i nikada nije imao ni jedan prekršaj. Bog sveti zna šta se tu desilo - kaže komšija.

(Kurir.rs)

bonus video:

00:11

SAOBRAĆAJKA NA AUTO-PUTU KOD IZLAZA ZA DUŠANOVAC: Oboren motociklista (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track