ČUVAJ PRVO SINA, ZATIM ŽENU, A ONDA I SEBE: Monstrum koji je u Somboru svirepo ubio ćerke i suprugu PRETIO TUŽIOCU
Foto: Printscreen/Facebook, Jasminka Miljuš

novi detalji

ČUVAJ PRVO SINA, ZATIM ŽENU, A ONDA I SEBE: Monstrum koji je u Somboru svirepo ubio ćerke i suprugu PRETIO TUŽIOCU

Crna Hronika -

Užasan zločin desio se u Somboru.

Zdravko Goranović (59) prvo je zaklao suprugu Miru, zatim je ubio ćerke Anastasiju (19) i Anabelu (15), onda je zapalio porodičnu kuću i dok je buktala vatra sebi oduzeo život tako što se obesio o gredu!

Krvavi pir dogodio se samo nekoliko dana nakon što je Zdravko Goranović izašao iz zatvora, gde je bio, kako je juče moglo da se čuje od stanovnika Sombora, zbog nasilja u porodici.

Pokojna Anastasija nedavno je završila srednju školu i bavila se šminkanjem dok je mlađa Anabela tek bila krenula u prvu godinu srednje. U Somboru je Anastasija bila poznata kao talentovana za slikarstvo, a dugo se bavila i sportskim aerobikom.

U prvi mah strahovalo se da je ubio i sina, ali kasnije se ispostavilo da je upravo sin bio osoba koja je požar prijavila nadležnim službama.

Zdravkov kriminalni dosije je prema saznanjima beogradskih medija podebeo. Pre 11 godina dospeo je u žižu javnosti jer je u dvorištu kuće zamenika osnovnog javnog tužioca u Somboru Vladimira Šakića pronađena kartonska kutija u kojoj je bila kopija ručne bombe. Pored nje je bila preteća poruka.

- Optužio si nevinog čoveka. Imaš još vremena da ispravno postupiš. U protivnom, prvo materijalna šteta, a onda idemo dalje. Čuvaj prvo sina, pa ženu, a i sebe. Sledeći put u paketu može biti nešto eksplozivno. Razmisli ozbiljno o svemu - stajalo je u poruci koju je otkrio Šakićev sin koji je u tom trenutku imao 13 godina.

Tada je ustanovljeno da je Šakićev sin, pre nego što je našao paket, dobio telefonski poziv na kućni broj i da mu je rečeno da izađe u dvorište i pogleda šta je spakovano u crvenu kartonsku kutiju od cipela.

Sudija Šakić je pre tog događaja podigao optužni predlog protiv Goranovića zbog krivičnog dela neovlašćeno držanje eksplozivnih materija.

(Kurir.rs/Objektiv)

Bonus video:

00:13

POLICIJA ISTRAŽUJE MASAKR U SELU RASNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track