NA DANAŠNJI DAN UBIO SE U ZATVORU, CIMER MU U ĆELIJI BIO ZORAN MARJANOVIĆ Ubio sinčića Mihaila (4) u Rakovici i njegovu majku FOTO
Foto: Privatna Arhiva

SRBIJA DUGO NIJE MOGLA DA SE POVRATI OD ŠOKA POSLE zločina U RAKOVICI

NA DANAŠNJI DAN UBIO SE U ZATVORU, CIMER MU U ĆELIJI BIO ZORAN MARJANOVIĆ Ubio sinčića Mihaila (4) u Rakovici i njegovu majku FOTO

Crna Hronika -

BEOGRAD - Na današnji dan u zatvoru se ubio Marko N. koji je u Rakovici ubio sinčića (4) i bivšu partnerku. Bio je to zločin koji je potresao čitavu Srbiju.

Marko, koji je u julu 2017. godine u Centru za socijalni rad u Rakovici ubio ženu i dete, prerezao je sebi karotidu u zatvorskoj ćeliji na današnji dan pre četiri godine. Preminuo je nekoliko dana kasnije, piše Telegraf.

Podsetimo, reč je o ocu koji je 12. jula 2017. u Centar za socijalni rad doveo sina Mihaila (4), koji je taj dan proveo sa njim, kako bi ga vratio majci Maji Đ. Sina je doveo u maltene besvesnom stanju i sa penom u ustima.

Na današnji dan prvo je u zatvoru staklom prvo napao drugog zatvorenika, a potom je presekao sebi vrat. Hitna pomoć ga je prevezla u Urgentni centar gde je operisan.

POTRESNO, UBIO GA OTAC: Mali Mihailo slavio bi peti rođendan

Marko Nikolić, Maja Đorđević, sin Mihailo, ubio sina, ubio dete, ubio ženu, Centar za socijalni rad, monstrum
foto: Privatna Arhiva

On je u mesecima koji su prethodili samoubistvu počeo da žali što je ubio sina (4), šetao je po ćeliji i nije mogao da spava. U tim izjavama je, međutim, isticao da mu nije žao što je ubio ženu.

Dete je tresnuo o pod i udavio ga, a zatim je na parkingu ispred Centra za socijalni rad u Rakovici izbo nožem i majku svog deteta. To je tragedija koju Srbija ne zaboravlja.

Maja i Marko upoznali su se na kapiji njenog porodičnog doma, kada je Marko slučajno prolazio tom ulicom. Zaustavio je Maju, a nakon sat vremena se vratio do njihove kuće i tražio joj broj telefona. Veza je bila idilična, ali prvih mesec dana.

- Kada sam ga prvi put upoznala, nije mi se svideo. Bila mi je jako čudna ta prenaglašena finoća, to otvaranje i zatvaranje vrata automobila. Postojale su i neke njegove vulgarne opaske, koje mi je uputio kada smo sve troje otišli na piće. Moje sumnje ispostaviće se kao tačne bukvalno za nepuna dva meseca veze - ispričala je svojevremeno Majina sestra za Telegraf.

Pakao je trajao godinama, ali za sve to vreme, Maja nikada nije rekla da ga se plaši.

Nizali su se problemi u Majinoj i Markovoj vezi, kako kaže sestra pokojne Maje - nasilje, šišanje na stepeništu zgrade i prvi pokušaj ubistva. Htela je da odbrani tada sestru od monstruma, a u svađi, Marko joj je stavio flašu pod vrat.

- Ali nikada... nikada nisam pomislila da će imati hrabrosti da ubije i nju i Mihajla - ispričala je Branislava.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track