UŽASNI DETALJI STRAVIČNE TRAGEDIJE: Monstrum davio sina na groblju, poluživog ga bacio majci pred noge! DETE UMRLO OD NAPRSNUĆA LOBANJE!
Foto: Dragana Udovičić, Printscreen Facebook

JEZIVO Novi detalji istrage zločina

UŽASNI DETALJI STRAVIČNE TRAGEDIJE: Monstrum davio sina na groblju, poluživog ga bacio majci pred noge! DETE UMRLO OD NAPRSNUĆA LOBANJE!

Crna Hronika -

Policija je, kako saznajemo, došla do saznanja da je monstrum Marko Nikolić započeo krvavi pir na Banjici, i to na lokalnom groblju, gde se pretpostavlja da je najpre odveo sina. Sumnja se da je upravo na tom mestu pokušao da zadavi svog sina.

- Iz zasad još uvek nepoznatih razloga on je dete najpre gušio rukama na banjičkom groblju i kad je pomislio da je dete mrtvo, krenuo je ka Centru za socijalni rad u Rakovici.

foto: Printscreeen Facebook

Međutim, mališan je verovatno bio u nesvesti i tako poluživog bacio ga je majci pred noge. Nesrećnom mališanu tada su naprsle lobanja i karlična kost, od čega je i preminuo - objasnio je naš izvor i dodao da je, prema prvim informacijama, ubijena žena imala preko 50 uboda nožem po celom telu.

Prema njegovim rečima, Nikolić je probleme pravio i zaposlenima u Centru za socijalni rad, a neki od njih su ga i prijavljivali.

foto: Damir Dervišagić

- Neke radnike je pratio, neke „postrojavao“ kada dolazi, sa takvim izgledom i ponašanjem kakvo je imao, u zavisnosti od raspoloženja, nekim ljudima s kojima je bio u kontaktu uterivao je strah u kosti - objasnio je naš dobroobavešten sagovornik.

Podsetimo, Marko je viđao dete i predavao ga u prostorijama Centra za socijalni rad. Tokom jučerašnje posete, kada je trebalo sina da vrati majci, Marko ga je doneo onesvešćenog, a Maja je potrčala da spase sina.

foto: Damir Dervišagić

U tom trenutku je izvadio nož i izbo je više puta, a ona je pokušala da pobegne. Međutim, posle dva-tri koraka je izdahnula, a on je napao radnike koji su prišli da joj pomognu.

Jednoj radnici je odsekao prst, a drugom je isekao lice, posle čega je uhapšen.

Sestra Branislava: Prijavljivali smo, niko nije reagovao

"Detetu je pričao do poslednjeg dana da će zaklati njega, mamu i tetku", otkriva Branislava stravične detalje ove tragedije za Kurir.

foto: Zorana Jevtić

Ona je sa sestrom platila prošle godine veštačenje u "Lazi Lazareviću", gde je ustanovljeno da ima čak 6 poremećaja ličnosti.

E. K. / Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Potresna ispovest sestre ubijene Maje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja