MONSTRUM UBIO DETE (4) I ŽENU: Maja je platila 100.000 dinara za veštačenje u Lazi Lazareviću, a Centar je ignorisao nalaz!
Foto: Damir Dervišagić

KOMISIJA IZ LAZE LAZAREVIĆA

MONSTRUM UBIO DETE (4) I ŽENU: Maja je platila 100.000 dinara za veštačenje u Lazi Lazareviću, a Centar je ignorisao nalaz!

Crna Hronika -

Sestra ubijene Maje Đorđević ispričala je za Kurir da su ona i sestra prošle godine platile da se u bolnici „Dr Laza Lazarević“ uradi veštačenje psihičkog stanja Marka Nikolića kako bi mogle da dokažu da on nije normalan čovek i da spreče njegovo viđanje s detetom, koje je bilo svake srede od devet do 15.30.

foto: Dragana Udovičić, Printscreen Facebook

- U bolnici „Dr Laza Lazarević“ utvrđeno je da monstrum ima šest poremećaja ličnosti i dali su predlog da on može da viđa dete maksimalno na tri sata, jer ima oscilacije u ponašanju. Međutim, Centar za socijalni rad u Rakovici nije preinačio svoju odluku jer nije bilo konačnog zaključka na lekarskom izveštaju. Kada je Maja pitala u Centru ko će biti odgovoran ako se detetu nešto desi, niko joj nije dao odgovor i sve su nastavili po starom - kaže Branislava i dodaje da su još hteli, na zahtev njegovog advokata, da produže viđenje na vikende.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ministar za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku Zoran Đorđević izjavio je da je predao tužilaštvu izveštaj o inspekcijskom nadzoru u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu koji je naložen zbog prošlonedeljnog ubistva žene pred troje maloletne dece. Đorđević za Radio-televiziju Srbije nije mogao danas da otkrije detalje izveštaja, navodeći da će to, kada se stvore uslovi, javnosti predočiti tužilaštvo.

foto: Damir Dervišagić

On je najavio i inspekcijski nadzor povodom jučerašnjeg ubistva žene i deteta ispred Centra za socijalni rad u Rakovici i ranjavanja troje zaposlenih u Centru i istakao da će, kada se utvrdi bilo čija odgovornost, oni morati da odgovaraju.

Stigli rezultati obdukcije

Institut za sudsku medicinu završio je obdukciju tela Maje Đorđević (38) i njenog sina Mihaila (4), koje je u sredu ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio Marko Nikolić (43), otac deteta.

Mihailo je umro usled davljenja, a po Maju je bio koban ubod nožem u vrat.

Obdukcija je pokazala da je smrt malog Mihaila nastupila ipak usled davljenja, odnosno istezanja vrata, a ne prilikom udarca u zemlju kada ga je otac monstrum bacio o pod.

Kurir / E.K.

Foto: Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Maja molila MUP da je zaštiti, Stefanoviću podnesi ostavku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track