00:43

Snimak divljanja Malog Cunera ispred kluba u centru Beograda

izbacili ga iz lokala pa pobesneo

POJAVIO SE SNIMAK DIVLJANJA MALOG CUNERA U CENTRU BEOGRADA: Marko napravio HAOS na Terazijama, pa pobegao policajcima VIDEO

Crna Hronika -

Snimak kako Marko Guzijan zvani Mali Cuner noćas oko dva sati svojim "audijem A8" divlja na Terazijama i razbija staklene izloge na lokalima navodno je osvanuo na društvenim mrežama.

Na snimku se navodno vidi kako Mali Cuner svojim automobilom beži grupi policijaca u Bezistanu ka Domu sindikata i Trgu Nikole Pašića, piše Blic. Takođe, snimak pokazuje i deo haosa koji je izazvao pomahnitali mladić.

Podsetimo, Mali Cuner, inače sin pokojnog Jovana Guzijana Cunera, navodno je izazvao incident ispred prestoničkog kluba Kasina na Terazijama tokom nastupa Jelene Karleuše.

00:43

Snimak divljanja Malog Cunera ispred kluba u centru Beograda

Mali Cuner se popeo na binu želeći da pleše sa pevačicom, međutim na njen poziv njemu je prišlo obezbeđenje Kasine i izvelo ga napolje ispred kluba. Cuner je izveden napolje, nakon čega se autom iz pravca Nušićeve ulice zaleteo ka "Kasini" pri čemu je načinjena materijalna šteta na nekoliko objekata.

Kako nezvanično saznajemo, za njim je raspisana potraga zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanja sigurnosti i krivično delo nasilničko ponašanje.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja