TUGA I MUK ISPRED KUĆE STRAVE U SOMBORU Ruže i sveće ispred kapije za ubijene devojke i njihovu majku, poznato vreme sahrane VIDEO
Foto: Zorana Jevtić

kurir na licu mesta

TUGA I MUK ISPRED KUĆE STRAVE U SOMBORU Ruže i sveće ispred kapije za ubijene devojke i njihovu majku, poznato vreme sahrane VIDEO

Crna Hronika -

Tragično nastradale Anastasija (19) i Anabela Goranović (15) koje je ubio njihov otac zajedno sa majkom, a potom sebi oduzeo život, biće sahranjene sutra na Velikom pravoslavnom groblju u Somboru.

00:20

Porodična kuća gde se dogodilo ubistvo u Somboru

Kurir je posetio kuću strave u kojoj su ubijene žena i njene dve ćerke.

U ulici u kojoj se desio stravičan zločin, vlada muk i strah, a komšije izbegavaju da govore o tome. Zatekli smo potresne scene, ruže i sveće za nastradalu zenu i devojke.

Sombor, ubistvo, porodična kuća
foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, nezapamćenoj porodičnoj tragediji koja se dogodila u Somboru, kada je Zdravko Goranović (59) ubio suprugu njihove ćerke Anastasiju (19) i Anabelu (15), zapalio kuću i obesio se, prethodili su dugogodišnji problemi između supružnika, a prema rečima našeg izvora, Zdravko je poslednjih dana bio naročito besan jer mu se žena i deca nisu javljale na telefon!

Sombor, ubistvo, porodična kuća
foto: Zorana Jevtić

Kako Kurir saznaje, Goranović je do 24. decembra bio u pritvoru zbog nasilja u porodici, ali ga je tog dana Osnovni sud u Somboru pustio na slobodu uz izrečenu meru zabrane prilaska supruzi i ćerkama, što znači da je bio iseljen iz porodičnog doma.

1 / 14 Foto: Zorana Jevtić

Četiri godine razvedeni

Komšije Goranovića iz somborske Ulice Sime Šolaje kažu da su van sebe od šoka.

- Zdravko i Mira su razvedeni već četri godine i sud je kuću dodelio njoj i deci, a on je zbog porodičnog nasilje dobio zabranu prilaska i zatvor. Cela porodica je ugašena. Ostao je samo Zdravkom i Mirjanin sin, koji se oženio i na svu sreću ne živi tu. Da je bio u kući kojim slučajem, pomahnitali otac bi sigurno i njega ubio - kaže uzrujana komšinica.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track