OTAC SPLIĆANINA OGLASIO SE VEČERAS ZA KURIR: Nadam se da ću uskoro nešto saznati, ovo je veoma teško!
Foto: Ana Paunković, Privatna arhiva

Nenad Periš ne gubi nadu

OTAC SPLIĆANINA OGLASIO SE VEČERAS ZA KURIR: Nadam se da ću uskoro nešto saznati, ovo je veoma teško!

Crna Hronika -

Za sad još uvek nema nikakvih novih informacija, nadam se da ću uskoro nešto saznati

Nenad Periš, otac mladića Mateja Periša iz Splita koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Brogradu, kaže za Kurir da mu je veoma teško po dolasku u Beograd.

- Molim vas da me razumete. Pokušavam sve da shvatim i da se snađem, gde ću spavati večeras i koliko ću uopšte ostati u Beogradu. Sve ovo je veoma teško za mene, ne znam ni šta da radim.

00:27

Otac nestalog Splićanina došao ispred Beton hale

Takođe, za sad još uvek nema nikakvih novih informacija, nadam se da ću uskoro nešto saznati - rekao je potresnim glasom otac nestalog mladića Mateja Periša.

Podsetimo, skoro tri dana je prošlo od nestanka Splićanina Mateja Periša (26) kojem se svaki trag gubi u noći između četvrtka i petka, poslednjih dana stare godine. Njegov otac Nenad sleteo je danas u Beograd, kako bi se priključio potrazi za svojim sinom.

- Stigao sam pre sat vremena. Našao sam se sa društvom koje je bilo u ovom lokalu sa Matejem. Ići ću do policije čim pre, ako ne danas onda sutra ujutru. To je sve što mogu da kažem. Molim građane Srbije da jave sve što znaju, u ime svoje porodice im svima zahvaljujem - rekao je vidno uznemiren otac nestalog mladića.

Nenad kaže da je dobio bezbroj poruka i poziva podrške, ljudi su mu javljali da može kod njih da prenoći dok ne pronađu Mateja. Upitan koliko će ostati u Beogradu, Nenad je rekao da će biti ovde koliko god bude bilo potrebno.

Kurir.rs/B. Travica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track