MALI CUNER I DALJE U BEKSTVU Policija mu pretresla kuću i nekoliko štek stanova! Potraga ne prestaje, ovo su poslednje informacije
Foto: Printscreen

incident u klubu na terazijama

MALI CUNER I DALJE U BEKSTVU Policija mu pretresla kuću i nekoliko štek stanova! Potraga ne prestaje, ovo su poslednje informacije

Crna Hronika -

Dan posle incidenta u prestoničkom klubu Kasina na Terazijama, gde je nakon svađe i koškanja sa obezbeđenjem blindiranim audijem naleteo na izlog poslastičarnice i kluba, Marko Guzijan poznatiji kao Mali Cuner i dalje je u bekstvu.

Kako Informer saznaje policija je u potrazi za Cunerom pretresla njegovu kuću u Altini kao i nekoliko "štek" stanova za koje su sumnjali da bi u njima mogao da potraži utočište. Poslednje informacije iz policije kažu da se potraga za njim nastavlja nesmanjenim intenzitetom i da će potrajati sve dok ne bude priveden.

Terazije, izlog, polomljen izlog
foto: Kurir/Branka Travica

Podsetimo, tokom koncerta jedne pevačice u Kasini, vidno alkoholisan Mali Cuner je skočio na binu. Intervenisalo je obezbeđenje i pijanog Cunera uz koškanje i uvrede izvelo napolje. Posle pretnje da će uskoro videti ko je on, Mali Cuner je seo u blindirani audi A8 i iz pravca Nušićeve ulice naleteo na izloge poslastičarnice i noćnog kluba.

Kada se uverio da je napravio dovoljno štete, dao se u bekstvo preko Bezistana i Trga Nikole Pašića gde je porušio skoro 50 metara zaštitne ograde.

Uskoro policija je pronašla njegov automobil i u njemu samo vidno pijanu Cunerovu kumu, dok je Marko po svemu sudeći pobegao ranije iz kola. Potraga za Malim Cunerom je nastavljena nesmanjeim intenzitetom.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track