OTKRIVEN NEVEROVATAN UZROK STRAVIČNE NESREĆE KOD VALJEVA U KOJOJ JE POGINULO TROJE MLADIH: Nemanja (20) se šlogirao za volanom?!
Foto: Ana Paunković

strašna pogibija mladih ZAVILA U CRNO tri kuće u valjevskom kraju

OTKRIVEN NEVEROVATAN UZROK STRAVIČNE NESREĆE KOD VALJEVA U KOJOJ JE POGINULO TROJE MLADIH: Nemanja (20) se šlogirao za volanom?!

Crna Hronika -

Obdukcija pokazala da je doživeo moždani udar u toku vožnje

DRAGINJE - Moždani udar koji je za volanom “pežoa 307” doživeo Nemanja Aćimović (20), iz Osečine, uzrok je teške saobraćajne nesreće 28. decembra, u selu Draginju, na putu Šabac – Valjevo, u kojoj su na mestu poginuli i njegova devojka Irena Maksimović (20) i Ognjen Pejić (21), oboje iz Valjeva, saznaju Novosti.

Saobraćajna Nesreća, valjevo, troje poginulo
foto: Instagram

Obdukcija je, naime, pokazala da je Nemanja neposredno pred stravičan sudar automobila sa kamionom koji je dolazio iz suprotnog pravca već bio mrtav.

Nesreća u kojoj je stradalo troje mladih, dogodila se na pravoj deonici magistralnog puta, a “pežo” koji se kretao ka Valjevu je bez preticanja i tragova kočenja iznenada prešao na suprotnu traku u udario u prednji levi deo kamiona, koji je dolazio u susret.

Valjevo, porodica Pejić, Ognjen Pejić
foto: Ana Paunković

Nezvanično saznajemo da je vozač teretnjaka uočio da je mladić digao ruke sa volana “pežoa” prema svojoj glavi i da je onda došlo do skretanja u suprotnu traku i sudara.

Nemanja je u Novom Sadu studirao Tehnički, a njegova devojka Irena Pravni fakultet. Bio je sportista, trenirao je i igrao košarku u rodnoj Osečini. Ognjen Pejić bio je perspektivni igrač i najbolji strelac Rukometnog kluba “Metalac” u Valjevu. Godinu dana ranije, njegov otac poginuo je dok se kretao prugom Beograd – Bar, kada je na njega naleteo voz.

Kurir.rs/Novosti

Bonus video:

00:26

Valjevo zavijeno u crno! Još jedna saobraćajna nesreća u kojoj su živote izgubile mlade osobe!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track