NOVI DETALJI MATEJEVOG KRETANJA: Nestali Splićanin SAT VREMENA proveo u ovoj kući kod Brankovog mosta!
Foto: Printscreen

četvrti dan potrage

NOVI DETALJI MATEJEVOG KRETANJA: Nestali Splićanin SAT VREMENA proveo u ovoj kući kod Brankovog mosta!

Crna Hronika -

Pet dana od nestanka Splićanina Mateja Periša (27) još se sklapaju kockice šta se dešavalo nekoliko sati po njegovom naglom izlasku iz kluba "Gotik" u Beton hali, gde je bio sa drugovima u noći između 30. i 31. decembra.

Nekoliko sigurnosnih kamera, sa video-nadzora na okolnim objektima, zabeležilo je njegovo kretanje. Kako prenose Novosti, Matej Periš je sat vremena proveo u "Španskoj kući" u blizini Brankovog mosta, mada za sada nema zvanične potvrde.

Matej Periš se nakon nestanka kretao gradskim ulicama, što su zabeležile i kamere video-nadzora sa više objekata, a određeno vreme je proveo i u "Španskoj kući". "Španska kuća" je polusrušeni objekat u ulici Braće Krsmanovića u naselju Savamala sa fascinantnom istorijom. U vreme kada je izgrađena bila je jedan od najlepših objekata ovog dela grada, i početkom 21. veka bila je jedan od simbola prestonice.

Mediji su pisali da je Splićanin nekoliko minuta pre nego što je uleteo u Savu čučao je u napuštenom hangaru. On je nakon što je istrčao tri kilometara, krio u napuštenim objektima u blizini kluba "Gotik".

Veruje se da se skrivao u tim hangarima, u kom su se ranije krili ilegalni migranti. On je tu očigledno neko vreme čučao jer je umislio da ga neko progoni. U jednom momentu je ustao i uleteo u vodu.

Matej Periš je nestao 31. decembra kada je iz čista mira izleteo iz beogradskog kluba „Gotik“. On je jedno vreme trčao po Beogradu, što su snimile sigurnosne kamere, pa se onda vratio kod reke, gde se krio jedno vreme pa se zatim sumnja da je ušao u vodu.

Kurir.rs/Novosti

Bonus video:

00:27

UHAPŠEN SURČINAC (35): Policija mu u stanu našla 186 kesica sa halucinogenim pečurkama, nađen i notes s imenima kupaca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track