FLAŠE VINA I VEČERA: Otkriveno šta je na poslednjem snimku koji je napravio Matej Periš u Beogradu!
Foto: Branka Travica

Šta se dešavalo uoči nestanka

FLAŠE VINA I VEČERA: Otkriveno šta je na poslednjem snimku koji je napravio Matej Periš u Beogradu!

Crna Hronika -

Kurir je ekskluzivno objavio ispovest Sanje iz Splita, devojke nestalog Mateja Periša (27), a ona je objasnila da se sa svojim dečkom poslednji put čula samo nekoliko sati pre nego što će on nestati bez traga, 30. decembra oko 21.30 sati, kada joj je on poslao video-snimak iz beogradskog restorana!

- Poslao mi je video u poruci, ali ja sam bila na poslu i mobilni mi se bio ugasio. Kada sam oko ponoći došla kući, odgovorila sam mu na tu poruku i otišla sam da spavam. Probudila sam se u sedam ujutru i vidim da mi nije poslao poruku za laku noć, što uvek radi. Poslala sam mu poruku: "Jel sve ok?", odgovora nema. Posle sam mu oko 14 sati opet poslala poruku, opet ništa. Razmišljam da ne može da spava toliko dugo, nema šanse. Kasnije sam se čula s njegovim prijateljima, koji su mi rekli da je nestao, da mu je jakna tu, da ne znaju šta se desilo, bili su van sebe - priča Splićanka, naglašavajući da je pogađaju priče o tome da je Matej konzumirao drogu.

potraga za matejom
potraga za matejomfoto: Stefan Stojanović MONDO

- Oni uopšte nisu bili u tom fazonu! A i da jesu, pa ko bi preneo drogu preko granice?! A, tamo oni apsolutno nikoga ne znaju, gde bi to nabavili. Još tek su bili došli, prvi dan, nema šanse. On se meni javio u 14.30 kada su prešli granicu, pa u 18 sati kada su ušli u apartman, pa u 21.30, sa večere. Na tom videu što mi je poslao su se videle tri flaše vina, ali njih je sedmorica. Atmosfera je bila vesela, neki su pili belo vino, neki crno, čekali su večeru, ništa posebno - opisuje Sanja:

zgrada na dorćolu gde su iznajmili apartman
zgrada na dorćolu gde su iznajmili apartmanfoto: Marina Lopičić, Privatna Arhiva

- Glupo će možda zvučati, ali ako i jeste bio drogiran, njemu je to neko sipao u piće.

Podsetimo, policija već deveti dan traga za nestalim Splićaninom. Pretražuju se Sava i Dunav, kao i priobalje. Postoji bojazan da je mladić po izlasku iz kluba "Gotik" u Beton hali, u noći između 30. i 31. decembra, ušao u Savu, a ulazak u reku mladića, koji bi mogao da bude Matej, snimile su kamere sa okolnih lokala.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track