POTRESNO! KRENUO DA VIDI ŽENU I ĆERKU ZA BOŽIĆ PA POGINUO: Porodica danima tražila Miloševog psa! Megi vraćena kući!
Foto: Printscreen/Facebook

tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći

POTRESNO! KRENUO DA VIDI ŽENU I ĆERKU ZA BOŽIĆ PA POGINUO: Porodica danima tražila Miloševog psa! Megi vraćena kući!

Crna Hronika -

Miloš Paunović (40) iz Kruševca nastradao na ulazu u grad kada je krenuo u porodičnu posetu, a sugrađani pomogli njegovim rođacima da pronađu ljubimca kom se posle udesa izgubio svaki trag

Miloš Paunović (40) iz Kruševca tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u tom gradu u subotu uveče, kada je iz za sada nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom i prevrnuo se. Porodica poginulog danima je tražila njegovog psa koji je nestao posle udesa.

Do stravičnog udesa došlo je 8. januara, kada je Miloš krenuo iz Kragujevca u posetu supruzi i ćerki za praznike koje žive u Kruševcu. Pod nerazjašnjenim okolnostima on je sleteo s puta i zakucao se u zgradu.

poruke

Počivaj u miru, brate moj

Prijatelji poginulog Miloša potresnim porukama na društvenim mrežama opraštali su se od njega.

- Brate, počivaj u miru, neka su anđeli s tobom. Požurio si tamo, slava ti, bato moj. Saučešće porodici - samo su neke od tužnih poruka koje upućuju prijatelji nastradalog njegovoj porodici.

Kruševac
foto: printscreen RTK

Smrskan auto

- Prešao je na drugu stranu puta i isprevrtao se. Vozilo je bilo do te mere smrskano da su u izvlačenju morali da učestvuju i pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice. Paunović je odmah prevezen vozilom Hitne pomoći u kruševačku opštu bolnicu, ali je kasnije preminuo od posledica teških povreda koje je zadobio - rekao je izvor Kurira.

U automobilu se tokom nesreće s Milošem nalazio i njegov trogodišnji pas Megi, koju je porodica pronašla kada im se rodila ćerka, i od tada je ljubimac postao nerazdvojni član porodice, a ostao je s Milošem do njegove smrti.

- Moj brat od strica krenuo je kući za praznike da vidi ćerku i suprugu. Radio je u Kragujevcu, pa je i tamo živeo, dok njih dve žive ovde u Kruševcu. Nažalost, nije stigao da ih vidi, poginuo je na ulazu u grad - kaže Marija, rođaka stradalog Pavlovića, i nastavlja:

- Miloš se nije odvajao od kerušice Megi, koju su pronašli baš kada im se rodila ćerkica i za koju su svi bili izuzetno vezani. Nažalost, posle udesa pas je nestao, pa smo se svi digli na noge da ga pronađemo, jer nas je sećao na Miloševu ljubav - ispričala je potresena rođaka za Kurir i navela da su posle nesreće vozačeva vrata bila otvorena, te da su verovali da se pas uplašio i pobegao.

Krusevac
foto: Privatna Arhiva

Apel na mrežama

Nakon nekoliko dana potrage, pas je juče uspešno pronađen i vraćen porodici, a Marija, Miloševa sestra od tetke, kaže za Kurir da im je pas mnogo drag i da im je bila velika želja da ga što pre pronađu i vrate, pošto je Miloševa mala ćerka izuzetno vezana za njega.

- Odmah smo napisali apel i objavili ga na društvenim mrežama, a zaista se odazvalo mnogo sugrađana, koji su nam javljali sve što je moglo biti od pomoći. Javljali su nam kad god bi videli nekog crnog psa, a neki od njih javljali su da su je videli u kraju u kom je Miloš živeo. Prema drugim informacijama, Megi su viđali blizu Miloševog prethodnog radnog mesta. Ipak, pas je nađen nedaleko od mesta nesreće, ima malu posekotinu, kako su mi rekli, ali se nadam da nije ništa strašno - rekla je Marija, čiji se rođeni brat odmah uputio da preuzme porodičnog ljubimca.

Jovan Mladenović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja