ŠTA SE DEŠAVALO U GOTIKU PRED NESTANAK MATEJA PERIŠA: Beograđanin ispričao sve! NISAM VIŠE TO MOGAO DA GLEDAM
Foto: Branka Travica

HAOS

ŠTA SE DEŠAVALO U GOTIKU PRED NESTANAK MATEJA PERIŠA: Beograđanin ispričao sve! NISAM VIŠE TO MOGAO DA GLEDAM

Crna Hronika -

Beograđanin koji je kobne noći bio u istom klubu u kom je sa svojim prijateljima, za barskim stolom kraj bine, bio nestali Splićanin Matej Periš, kaže da je oko 2 sata posle ponoći napustio klub upravo jer sve što se oko njega dešavalo više nije mogao da gleda.

U to vreme je, sudeći po dosad objavljenim snimcima sa sigurnosnih kamera, iz "Gotika" u majici kratkih rukava istrčao mladi Splićanin za kojim se već punih 12 dana traga.

02:32

Snimci Mateja Periša pre nestanka

- U to doba izbile su dve tuče u klubu, ali rešene su brzo. Obezbeđenje je došlo i izbacilo sve aktere napolje - priča ovaj Beograđanin.

Kako kaže, "Gotik" je bio pun mlađe populacije, međutim ono što ga je najviše šokiralo je što je za jednim od stolova navodno video devojku kako konzumira kokain.

- Nekoliko metara od mene video sam kako devojka šmrče kokain za stolom! U jednom trenutku poćela je da joj curi krv iz nosa, konobar je to video i odmah je pozvao obezbedenje koje je dojurio i izbacilo je iz kluba – opisuje Beograđanin i dodaje:

00:10

Ekskluzivni snimci Mateja Periša pre nestanka

- Obezbeđenje ju je bukvalno iznelo iz kluba onako s krvavom glavom, a ona je polu-omamljena vrištala na njih, grebala ih.. Da situacija bude još bizarnija u ruci je držala karticu umrljanu belim prahom, posto je time "sekla" kokain".

On je, kako kaže, nakon toga otišao iz kluba.

Upravo u to vreme, oko 2 sata posle ponoći, iz kluba je, u majici kratkih rukava, istrčao Splićanin Matej. Rečna policija već 12 dana pretražuje vodu, dok policajci pomoću termovizijskih kamera pretražuju napuštene objekte u blizini lokacije na kojoj je Splićanin poslednjii put snimljen. Hrvatska policija poslala je nekoliko pripadnika u Beograd kako bi pomogli u istrazi, a o nestalom mladićcu obavešte ne su i sve države kroz koje prolaze reke Sava i Dunav za slučaj da njegovo telo ispliva tamo. Otac nestalog mladića danima je u Beogradu i rekao je da se u Hrvatsku "ne vraća bez sina".

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

12:48

OVAKO JE MATEJEV TELEFON ZAVRŠIO KOD RATNOG OSTRVA?! Stručnjaci veruju da ima nade da je živ TREBA POD HITNO ISPITATI PRIJATELJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track