00:39

Potraga za nestalim Matejem Perišem

najnoviji detalji

POTRAGA ZA MATEJEM PERIŠEM: Ministar Vulin, šef BG policije Milić i Nenad Periš na čamcu pretražuju reku Savu FOTO

Crna Hronika -

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin šefom beogradske policije Veselinom Milićem i šefom ronilaca Žandarmerije na čamcu pretražuju reku Savu, nezvanično saznaje Kurir.

1 / 8 Foto: Kurir

S njima je na čamcu, nezvanično saznajemo, i Nenad Periš, otac nestalog Mateja Periša (27) iz Splita koji je nestao u noći 31. decembra u Beogradu nekon što je izašao iz noćnog kluba Gotik.

Danas je 15. dan potrage za Splićaninom.

10:42

Rekonstrukcija kretanja Mateja Periša u noći nestanka

Podsetimo, predstavnici hrvatske policije boravili su u Beogradu, a povod je bio nestanak njihovog državljanina. Kako su sami istakli, razgovarali su sa ljudima koji vode istragu, ali i sa ministrom Aleksandrom Vulinom i predočeni su im svi dokazi o nestanku, te su se oni vratili u Hrvatsku.

Naša policija, koja već dve nedelje danonoćno pokušava da rasvetli sudbinu Mateja Periša i pronađe ga, kontaktirala je čak i sa proizvođačima telefona, kako bi se utvrdilo na koji način može da se locira aparat, ukoliko je pod vodom. Na osnovu svih prikupljenih materijalnih tragova, snimaka nadzornih kamera na više objekata, ali i analize baznih stanica koje su "pokupile" signal Periševog telefona, pripadnici MUP Srbije krenuli su u potragu za njim pretražujući najpre Savu, Veliko ratno ostrvo, a potom i Dunav.

(Kurir.rs)

Bonus video:

10:42

Rekonstrukcija kretanja Mateja Periša u noći nestanka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track