MATEJ JE VIDEO NJENU OBJAVU NA INSTAGRAMU I NAZVAO JE: Da li je ova devojka ključni svedok MISTERIOZNOG NESTANKA Splićanina!
Foto: Stefan Stojanović MONDO, Shutterstock

POSLEDNJI RAZGOVOR PERIŠA

MATEJ JE VIDEO NJENU OBJAVU NA INSTAGRAMU I NAZVAO JE: Da li je ova devojka ključni svedok MISTERIOZNOG NESTANKA Splićanina!

Crna Hronika -

Nestali Splićanin Matej Periš, u noći nestanka, komunicirao je sa jednom devojkom i policija sada istražuje šta joj je dvadesetsedmogodišnjak rekao i da li ona zna zbog čega je kobne noći istrčao iz kluba, a potom i nestao.

Kako prenosi 24sata.hr, policija je utvrdila da je poslednji telefonski razgovor Matej Periš vodio sa prijateljicom, sestrom njegovog prijatelja, koju je pozvao neposredno pre nego što je istrčao iz kluba "Gotik" u Beton Hali.

Policija veruje da bi njen iskaz mogao da bude ključan u rasvetljavanju njegovog nestanka. Devojka je inače sestra njegovog prijatelja i ona će biti uskoro ispitana. Kako navodi hrvatski Večernji list, ona se još nalazi u Beogradu!

Kako prenose hrvatski mediji, taj Matejev prijatelj nije bio za praznike u Beogradu, ali njegova sestra jeste i njen dolazak u Srbiju nije povezan sa Splićaninovim. Međutim on joj se javio kada je video da 30. decembra i ona na Instagramu objavljuje fotografije iz Beograda.

- Matej je pre izlaska u Gotik sa društvom bio na večeri u drugom restoranu u Beton Hali. Na Instagramu su videli da njihova poznanica objavljuje fotografije iz Beograda, pa joj se Matej javio porukom, a onda je i pozvao. To je bilo oko 22 sata. Devojka je prepisku s Matejom poslala njegovim prijateljima i rekla da je to sve što ona zna - navodi izvor hrvatskog lista 24sata.

Kako se dalje navodi, devojka je rekla da je Matej hteo da se njegova i njena ekipa kasnije nađu i nastave provod zajedno i da ih ona uputi u noćni život Beograda jer u našoj prestonici poznaje dosta ljudi i često dolazi. Navodno, Matej ju je i pozvao iz "Gotika", međutim ona ga nije razumela od muzike i buke u klubu.

Ako je verovati tim informacijama, iz njih proizlazi da su se Matej i ona čuli najmanje dva puta u razdoblju od nekoliko sati kobne noći. Potraga za Matejem Perišem traje već 15 dana i proširena je na još nekoliko gradova u Srbiji.

Kurir.rs/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track