TURČIN UCENJIVAO BIVŠU DEVOJKU EKSPLICITNIM FOTOGRAFIJAMA: U nekoliko navrata mu dala novac, ali je na kraju sve prijavljeno!
Foto: Shutterstock

Strani državljanin uhapšen u Novom Pazaru

TURČIN UCENJIVAO BIVŠU DEVOJKU EKSPLICITNIM FOTOGRAFIJAMA: U nekoliko navrata mu dala novac, ali je na kraju sve prijavljeno!

Crna Hronika -

Novopazarska policija uhapsila je turskog državljanina Y. K. (33) zbog sumnje da je bivšu devojku (21) ucenjivao eskplicitnim fotografijama.

Kako se sumnja on je, u poslednja dva meseca, u više navrata, uzimao novac od bivše emotivne partnerke kako ne bi na društvenim mrežama objavio njene eksplicitne fotografije.

-Turski državlljanin je, kako se sumnja, u mobilnom telefonu imao eksplicitne fotografije bivše partnerke i u jednom trenutku, posle raskida veze, krenuo je da je ucenjuje da će slike objaviti na društvenim mrežama ako mu ona ne da novac. Devojka je u nekoliko navrata platila traženi iznos, ali, kada je videla da tome nema kraja, sve je prijavljeno policiji koja je brzo reagovala i uhapsila ga - kaže naš izvor iz istrage.

Protiv njega će biti podneta i prekršajna prijava zbog kršenja mera iz Zakona o strancima, s obzirom na to da nije prijavio boravak.

Po nalogu nadležnog tužilaštva njemu je odredeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden tužilaštvu. Kako je "Kuriru" rečeno u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Pazaru, uhapšeni će biti saslušan danas, a tada će biti odlučeno da li će mu biti određen pritvor, ili će se braniti sa slobode.

Kurir.rs/ Z.Š.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track