PRVI PUT SE OGLASILA MISTERIOZNA SPLIĆANKA MAJA: Normalno da se kajem! Spomenula Matejev dolazak u BG
Foto: Prva TV

PERIŠ POKUŠAO DA STUPI U KONTAKT S NJOM U NOĆI NESTANKA

PRVI PUT SE OGLASILA MISTERIOZNA SPLIĆANKA MAJA: Normalno da se kajem! Spomenula Matejev dolazak u BG

Crna Hronika -

Maja S, misteriozna Splićanka sa kojom je Matej Periš (27) ostvario poslednji kontakt kada je kobne večeri pozvao iz kluba "Gotik", kaže da joj je najžalije što se Perišu nije javila u pozivu koji je imala u 22.39 časova.

Potraga za nestalim Perišem traje već 20 dana, a novo svetlo na istragu bacio je podatak da je Periš kobne večeri u više navrata bio ili pokušao da ostvari kontakt sa Majom S, sugrađankom koja je u to vreme takođe boravila u Beogradu, ali ne sa Matejevim društvom.

Periš je te noći, dok je s drugovima bio na večeri u restoranu u Beton Hali, video na Instagramu da je i ona u Beogradu sa prijateljima, te joj je poslao poruku, a potom je i zvao. Maja S. je policiji ispričala da nije čula kada joj je zvonio telefon u 22.29 u noći 30. decembra. Sada je u ispovesti za TV Prvu, rekla da joj je to "najveća muka od svega", jer je, podsetimo, utvrđeno da je ona poslednja osoba koju je Matej pokušao da dobije pre nego što je nestao.

Nakon što se pojavila informacija da je ona Matejev poslednji kontakt, kako je Kurir već pisao, ugasila je profile na društvenim mrežama i povukla se, sve do sada. Kako kaže Maja S. sada se kaje jer se nije javila na Perišev poziv.

Matej Periš, Splićanka
foto: Printscreen/Instagram, Privatna Arhiva

- Normalno da se kajem, to mi je najveća muka od svega jer smatram, da me je možda obavestio da dolazi u Beograd, ja bih im rekla gde da idu i šta da rade - rekla je Splićanka kroz suze za TV Prvu.

Njen otac je prethodno demantovao informacije koje su se pojavile u medijima, da joj je oduzet pasoš i da ne može da izađe iz Srbije.

Prethodno su se pojavile informacije da se Maja S. i Matej Periš poznaju godinama. Reč je inače o imućnoj Splićanki koja uživa u hedonističkom stilu života, a vlasnica je nekoliko plovila na kojima je Periš radio kao skiper. Interesantno je da je ona prva osoba koja je potvrdila da je Periš koristio narkotike, za razliku od njegovih prijatelja koji su to u više navrata demantovali.

(Kurir.rs/TV Prva)

Bonus video:

03:55

MISTERIJA NESTANKA SPLIĆANINA MATEJA: Stručnjak otkrio JEZIVO DEJSTVO droga koje je navodno koristio Periš!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track