00:28

Samoubistvo sina političarke Sande Rašković Ivić

sin političarke skočio sa zgrade

TATJANA MACURA IZJAVILA SAUČEŠĆE SANDI RAŠKOVIĆ IVIĆ: Saosećam u nezamislivom bolu! Držite se

Crna Hronika -

Tatjana Macura, predsednica Stranke moderne Srbije, na društvenoj mreži Tviter uputila je saučešće Sandi Rašković Ivić povodom smrti njenog sina J.I.

- Saosećam u nezamislivom bolu naše Sande Rašković Ivić i njene porodice. Držite se, draga - napisala je Macura.

Da podsetimo, telo J.I. nađeno je na pločniku ispred zgrade u kojoj je živeo u centru Beograda. Kako nezvanično saznajemo, mladić je skočio sa zgrade.

Više javno tužilaštvo u Beogradu, zajedno sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova sprovodi postupak povodom smrti Jovana I. (30), sina političarke Sande Rašković Ivić, koji je jutros pronađen mrtav u Ulici 27. mart ispred zgrade u kojoj je stanovao.

- Prema prvim informacijama radi se o samoubistvu - kaže Viši javni tužilac Nenad Stefanović, prenosi Blic pisanje Tanjuga.

On pojašnjava da je na licu mesta policija obavila uviđaj, te da nisu uočeni tragovi nasilja, niti premetačine u stanu u kojoj je preminuli mladić boravio. Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju i obavljanje toksikoloških analiza.

Stefanović ističe da će MUP i VJT preduzeti i druge radnje u cilju rasvetljavanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa predmetnim dogadjajem o čemu ce javnost biti blagovremeno informisana.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja