00:28

Samoubistvo sina političarke Sande Rašković Ivić

potresno

KOMŠIJE O NASTRADALOM JOVANU: Uvek se fino javljao, nismo nikada čuli da je bilo nekih problema! Bio je divan

Crna Hronika -

Jovan I. (30), sin političarke Sande Rašković Ivić, nađen je mrtav na pločniku ispred u centru Beograda, gde je živeo, a prema nezvaničnim saznanjima on je skočio sa petog sprata.

Komšinica iz zgrade kaže da je poznavala mladića samo iz viđenja.

- Uvek se fino javljao. Ne znam šta je moglo da prouzrokuje ovo. Znam da je to Sandrin sin. Nismo nikada čuli da je bilo nekih problema - rekla je ona.

Komšije imaju samo reči hvale za nastradalog mladića.

- Koliko mi znamo živeo je sa majkom. Bio je zaista divan mladić. Uvek je bio pristojan. Fina porodica. Ne znam šta bi moglo da dovede do ove tragdije.

00:15

Ovde je pronađeno telo sina Sandre Rašković Ivić, jeziv prizor na pločniku ispred zgrade

Komšija iz susedne zgrade kaže da nije poznavao Jovana.

- Mnogo mi je žao. Ovo nije prvi put da se dešava ovakva stvar. Prošle godine se jedna mlađa devojka skočila sa 20. sprata, ali druge zgrade - rekao je on za Kurir.

Inače, Više javno tužilaštvo u Beogradu, zajedno sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova sprovodi postupak povodom smrti Jovana I. koji je jutros pronađen mrtav u Ulici 27. mart ispred zgrade u kojoj je stanovao.

- Prema prvim informacijama radi se o samoubistvu - kaže Viši javni tužilac Nenad Stefanović, prenosi Blic pisanje Tanjuga.

On pojašnjava da je na licu mesta policija obavila uviđaj, te da nisu uočeni tragovi nasilja, niti premetačine u stanu u kojoj je preminuli mladić boravio. Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju i obavljanje toksikoloških analiza.

Stefanović ističe da će MUP i VJT preduzeti i druge radnje u cilju rasvetljavanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa predmetnim dogadjajem o čemu ce javnost biti blagovremeno informisana.

(Kurir.rs/J.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja