TUŽNA SUDBINA SVE POTRESLA: Porodici preminulog ratnog vojnog invalida čiji je sin skočio sa sprata paket pomoći
Foto: Kurir

Pokušaj samoubistva u Nišu

TUŽNA SUDBINA SVE POTRESLA: Porodici preminulog ratnog vojnog invalida čiji je sin skočio sa sprata paket pomoći

Crna Hronika -

Porodici N.C. iz Niša, koji je pre nekoliko dana skočio sa sprata kuće zbog teškog života, odobrena je pomoć u iznosu od 8.000,oo dinara, u vidu robnog paketa sa osnovnim životnim namirnicama, svakog meseca, do kraja budžetske godine, saznajemo u opštinskom veću Medijane.

- Ratni vojni invalid, iza sebe je ostavio šestoro dece, koja žive u ogromnoj nemaštini, sa bakom čija im je penzija, jedini izvor prihoda. Nedavno, povodom novogodišnjih i Božićnih praznika, predsednik Nebojša Kocić sa svojim saradnicima, obišao je porodice sa troje i više dece u naselju Brzi brod i tom prilikom, uručio im prigodne poklone, rekli su nam u Medijani.

Prethodnih godina, Gradska opština Medijana darivala je vaučerima socijalno najugroženije sugrađane, uručivala prehrambene pakete socijalno ugroženim porodicama, kao i vaučere učenicima prvih razreda osnovnih škola sa teritorije najveće niške opštine, koji pripadaju socijalno ugroženim porodicama ili porodicama sa troje i više dece.

Iako ne mogu da se obuhvate svi oni kojima je pomoć potrebna, GO Medijana nastoji da pomogne svima onima, kojima je pomoć najpotrebnija.

Kurir.rs / M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track