3 GODINE ZATVORA ZA VASPITAČA IZ NIŠA! Osuđen za obljubu devojčice (5)
Foto: privatna arhiva

izrečena presuda

3 GODINE ZATVORA ZA VASPITAČA IZ NIŠA! Osuđen za obljubu devojčice (5)

Crna Hronika -

Vladimir P. (63), vaspitač Dečijeg obrazovnog kulturnog centra osuđen je na tri godine zatvora zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje - saznajemo danas u Osnovnom sudu u Nišu.

Njemu je presuda izrečena jer je polno uznemirao devojčicu staru 5 godina kojoj je bio vaspitač.

- Završen je glavni pretres, okrivljeni V.P. proglašen je krivim zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 3 godine - saopštio nam je Vladimir Rakonjac, portparol osnovnog suda u Nišu.

Pavlović je na prethodnom ročištu negirao da je imao nedozvoljen odnos sa detetom i smatrao da navodi u prijavi nisu tačni.

- Sve je krenulo kada se devojčica požalila roditeljima da je ljubio, dodirivao i da je uzimao njenu ruku koju je stavljao na svoje genitalije. Roditelji su se strašno uznemirili i oformljen je tim strupčnjaka pred kojim je ona to ponovila, a oni su utvrdili da je svedočenje autentično. Tada je pritvoren - rekao nam je čovek iz istrage dodavši da se u slučaj uključio i Centar za socijalni rad.

V.P. je pred penzijom, a njegovo hapšenje je zaprepastilo nišku javnost i uznemirilo roditelje jer je bio poznat po tome što je uvek otvoren za šalu. On je u nekim slučajevima držao časove likovnog, a nekada je bio i na prihvatu ili otpustu dece, a vodio je i "kreativnu učionicu" sa 30 đaka.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja