ČUME I IVANA SE ŽESTOKO SUKOBILI U SUDNICI! Prvi svedok-saradnik zavapio: Podneću prijavu, ne plaća mi alimentaciju!
Foto: Ana Paunković

Burno ročište

ČUME I IVANA SE ŽESTOKO SUKOBILI U SUDNICI! Prvi svedok-saradnik zavapio: Podneću prijavu, ne plaća mi alimentaciju!

Crna Hronika -

Ljubiša Buha Čume, prvi svedok saradnik u istoriji srpskog pravosuđa i njegova bivša žena ponovo su se danas žestoko sukobili u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, koji protiv nje vodi postupak zbog sumnje da je lažno svedočila u postupku koji je protiv njega vođen zbog ukradenog ferarija koji joj je poklonio. Ivana Buha ponovila je pred sudom da je supruga optužila da je ubica i tražila da se optužnica protiv nje prošili i za to, a Čume je tražio da se postupak protiv nje pokrene i za neplaćanje alimentacije.

Podsetimo, posle žestokih optužbi i burnog razvoda, starateljstvo nad detetom pripalo je Ljubiši Buhi.

Ivana Buha, Ivana Tulović
foto: Ana Paunković

On je danas, čim je ušao u sudnicu u kojoj je saslušan kao svedok u postupku protiv bivše supruge izjavio da nisu u zavadi, ali da ne žive zajedno jer su razvedeni.

Postupak za lažno svedočenje pokrenut je protiv nje, po Čumetovoj krivičnoj prijavi koju je podneo tužilaštvu. Ivana Buha, koja nema advokata i sama se brani, pitala ga je danas zbog čega u prijavi nije naveo i da ga je više puta nazvala ubicom.

- Mogao sam, ali nisam. Podneo sam krivičnu prijavu samo za ono za šta imam dokaze - odgovorio joj je Buha, na šta je njegova bivša supruga zatražila od tužioca da proširi optužnicu protiv nje i za to krivično delo.

Supruga je optužila i da laže, a onda se za reč javio i on i upitao tužioca da li može da podnese još jednu krivičnu prijavu protiv bivše surpuge.

- Hoću da je prijavim i za neplaćanje alimentacije - rekao je Buha. Po izlasku iz sudnice, njegova bivša žena kratko je prokomentarisala: - Nije ni on meni pet godina plaćao alimentaciju - rekla je Ivana Buha.

Kurir.rs/J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track