OVAKO SE BRANIO VOZAČ KAMIONA KOJI JE POKOSIO DEVOJČICU (11) U NBG: Vozilo na veštačenju
Foto: Kurir/A. Bečić

podvrgnut alkotestiranju

OVAKO SE BRANIO VOZAČ KAMIONA KOJI JE POKOSIO DEVOJČICU (11) U NBG: Vozilo na veštačenju

Crna Hronika -

Vozač kamiona M. M. (34) koji je juče oko 16 časova u Ulici dr Ivana Ribara teretnim vozilom usmrtio devojčicu I. T. (11) iz Novog Beograda, na saslušanju u policiji, rekao je da je " vozio srednjom kolovoznom trakom, kada je iza autobusa koji je bio na stajalištu istrčala devojčica koju je udario prednjim delom vozila i oborio na kolovoz".

Prema našim informacija, vozač je podvrgnut alkotestiranju i testu na psihoaktivne supstance i na svim testovima je bio negativan.

- Kamion koji je vozio M. M. prevezen je na veštačenje kako bi se utvrdilo da li je bio ispravan. Koliko je brzo vozio i još niz pojedinosti- kaže sagovornik Telegrafa.

Novi Beograd, stradala devojčica
foto: printscreen

M. M. se tereti za krivično delo - teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

- On se tereti da je u Novom Beogradu u Ulici dr. Ivana Ribara, van obeleženog pešačkog prelaza, kamionom udario jedanaestogodišnje dete koje je od zadobijenih povreda preminulo na licu mesta. Osumnjičenom je po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu- piše u saopštenju policije.

Kako se nezvanično saznaje, M. M. će sutra biti saslušan u Tužilaštvu.

Telo nesrećne devojčice prevezeno je na Institut za sudsku medicinu.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track