CRNA SUBOTA NA SRPSKIM DRUMOVIMA! Momak stradao dok je vozio devojku kući, 4 drugarice sletele u reku, poginuli drugovi!
Foto: Facebook

horor

CRNA SUBOTA NA SRPSKIM DRUMOVIMA! Momak stradao dok je vozio devojku kući, 4 drugarice sletele u reku, poginuli drugovi!

Crna Hronika -

Pet osoba poginulo je u noći između petka i subote u Srbiji u stravičnim nesrećama koje su se dogodile kod Mladenovca, Kruševca i Predejana, a među stradalima je čak troje mladih! U tragedijama živote su izgubili Nenad V. (20), Nenad M. (52), Z. V. (54) i Anđela M. (20), dok se za Katarinom P. (20) traga.

Vozio devojku

Prva u nizu saobraćajnih nesreća dogodila se u petak oko 22.30 sata, kad je M. K., kome je kasnije izmereno 0,91 promila alkohola u krvi, u krivini, dok je obilazio drugo vozilo, svojom "škodom" udario u Nenada V. (20) i njegovu devojku, koji su išli ka selu Kusadak. U kolima s M. K. bilo je dvoje njegove dece (4) i (11), koja su u nesreći povređena. - Nenad, koji živi u Mladenovcu, krenuo je da odveze devojku kući. Međutim, na njih je kolima naleteo M. K. i mladić je stradao na mestu. Devojka je, kao i sinovi uhapšenog vozača, povređena - priča izvor: - Deca su prebačena u Klinički centar Srbije, a devojka je puštena na kućno lečenje i ispitana u policiji.

Nenad V., Smederevska Palanka, Kusadak
foto: Printscreen/Facebook

Nenadov deda kukao Ostao sam bez unuka

Nenad V., kako kažu meštani Mladenovca, bio je sin jedinac. - Roditelji su van sebe, od bola ne znaju šta ih je snašlo. Deda je od jutros samo ponavljao da mu nema života, kao i da su izgubili čedo i jedno oko u glavi. Tuga ogromna - pričaju meštani: - Njegova devojka, navodno, rekla je da je auto direktno išao ka njima i da Nenad nije imao šanse da ga izbegne. Strašno, mogao je da pobije i svoju decu koja su bila tu.

Sletele u Moravu

Sledeća stravična nesreća dogodila se u 4 sata ujutru, kada je automobil "golf5" u kome su bile četiri devojke iz Predejana sleteo u Južnu Moravu sa mosta, neposredno pre tunela Manojle.

1 / 7 Foto: Facebook
Južna Morava, Džep, Saobraćajna Nesreća, Vladičin Han, Anđela Milovanović, Kristina Petković
foto: Facebook

Vozač zaspao

U trećoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko šest časova na putu Kruševac-Aleksandrovac poginuli su Nenad M. (52) i Z. V. (54), dok su tri osobe povređene. - Nesreća se dogodila kad su se direktno sudarili automobil marke "suzuki svift" kojim je upravljao Nenad M. i kamion kojim je upravljao V. T., kome je nakon nesreće izmereno 0,89 promila alkohola u organizmu. Na mestu su ostali mrtvi vozač i putnik koji se nalazio iza njega - kaže izvor.

Saobraćajna Nesreća, Kruševac
foto: screenshot Pink tv

Troje povređenih putnika sanitetom je prebačeno u kruševačku bolnicu. - Vozaču kamiona, navodno, ostalo je dva meseca do penzije. On je najverovatnije zaspao za volanom i zakucao se u "suzuki". Scena je bila jeziva, kretao se brzo, nisu imali šanse da se sklone. Posle nekog vremena na mesto udesa je došao i otac jednog od stradalih, čovek je plakao i kukao, nije mogao sebi da dođe. U ovoj nesreći nastradao je vozač putničkog automobila Nenad M., kao i putnik Z. V. (54), koji je sedeo iza njega. Pored njih u vozilu su bila još tri putnika, koji su, srećom, samo povređeni. Oni su sanitetom Hitne pomoći prebačeni do kruševačke bolnice.

1 / 5 Foto: screenshot Pink tv

Vozio drogiran Ubio baba

Milan V. (27) iz Novog Sada uhapšen je zbog sumnje da je izazvao nesreću u kojoj je u petak stradala njegova baka Marija K. (76), koju je vozio na zadnjem sedištu. Kako je saopšteno, mladić, koji je bio pod dejstvom kanabisa, nije ustupio prvenstvo prolaza kamionu i tako je izazvao saobraćajnu nesreću. Milanu V. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, pred višeg javnog tužioca.

Štampano izdanje 30.01.2022.
foto: Kurir

LENA SLAVI ČETVRTI ROĐENDAN! NE PROPUSTITE POKLON UZ KURIR - NAJBOLJI PORODIČNI MAGAZIN LENA! Tema broja: DANAS NAM JE DIVAN DAN

kurir, poklon, lena
foto: Kurir

A u njemu ćete moći da pročitate:

DANAS NAM JE DIVAN DAN! Dragi čitaoci, zadovoljstvo nam je što smo s vama pune četiri godine

SLAVIMO I NAGRAĐUJEMO Osvojte vredne poklone

PAZITE ŠTA GOVORITE MAJKAMA Nezahvalna deca su nož u srce

ZIMA JE ZDRAVA, ALI NE ZA SVAKOGA Srčani bolesnici ne treba da čiste sneg

Silvija Slamnig u intervjuu za Lenu: Često imamo predrasude prema političarima!

(Kurir.rs/Ekipa Kurira/foto:printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track