POPIO SAM DVA PIVA I POVEZAO DECU KUĆI: Skandalozna odbrana vozača koji je "škodom" ubio Nenada i teško povredio svoju decu!
Foto: Kurir, Privatna Arhiva

više tužilaštvo u smederevu

POPIO SAM DVA PIVA I POVEZAO DECU KUĆI: Skandalozna odbrana vozača koji je "škodom" ubio Nenada i teško povredio svoju decu!

Crna Hronika -

M.K. (39) koji je u petak uveče izazvao stravičnu nesreću između Velike Plane i Mladenovca u kojoj je stradao Nenad V. (21), a teško je povređeno dvoje dece uhapšenog vozača, saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu i određen mu je pritvor do 30 dana.

Da podsetimo, nesreća se dogodila u petak oko 22.30 časova kod sela Kusadak, kada je nesrećni Nenad V. vozio devojku kući. Na njega je u krivini naleteo M. K. sa kojim je u kolima bilo dvoje njegove dece stare 4 i 11 godina. Od siline udarca Nenad V. je na mestu ostao mrtav, a utvrđeno je da je M. K. vozio pod dejstvom alkohola.

Nenad V.
Nenad V.foto: Printscreen/Facebook

- Navodno, on je istražiteljima ispričao da je pre nesreće popio dva piva i krenuo kući - priča izvor Kurira:

- Vozač je, inače, prošao bez ikakvih povreda, dok su njegova deca koja su bila u automobilu "škoda" sa njim, zadobila teške povrede opasne po život - navodi sagovornik Kurira.

Meštani

Roditelji ostali bez sina jedinca

Nenad V., kako kažu meštani Mladenovca, bio je sin jedinac.

- Roditelji su van sebe, od bola ne znaju šta ih je snašlo. Deda je od jutros samo ponavljao da mu nema života, kao i da su izgubili čedo i jedno oko u glavi. Tuga ogromna - rekli su meštani.

U Višem javnom tužilaštvu u Smederevu potvrđeno nam je da je M. K. saslušan, kao i da mu je sudija za prethodni postupak suda u Smederevu odredio pritvor do 30 dana.

- Pritvor smo predložili zbog opasnosti da će uticati na svedoke, kao i zbog uznemirenja javnosti. U daljem toku istrage tužilaštvo će ispitati svedoke, obaviti neophodna veštačenja, kao i preduzeti i druge radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je došlo do nesreće - rečeno je Kuriru u ovom tužilaštvu.

Devojka Nenada V., kako je Kurir već pisao, dan posle nesreće ispitana je u policiji.

- Njegova devojka, navodno, rekla je da je auto direktno išao ka njima i da Nenad nije imao šanse da ga izbegne. Strašno, mogao je da pobije i svoju decu koja su bila tu.

Kurir.rs/ J.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track