TUŽAN KRAJ POTRAGE U JUŽNOJ MORAVI: Pronađeno telo Katarine koja je nestala posle teške saobraćajne nesreće, naložena obdukcija
Foto: screenshot Pink tv

Oglasilo se VJT u Vranju

TUŽAN KRAJ POTRAGE U JUŽNOJ MORAVI: Pronađeno telo Katarine koja je nestala posle teške saobraćajne nesreće, naložena obdukcija

Crna Hronika -

VRANJE - Telo nastradale Katarine P. (20), koja je u subotu oko četiri sata ujutru sa tri drugarice automobilom "golf 5" sletela u Južnu Moravu, pronađeno je danas oko 13 časova , potvrđeno je iz VJT u Vranju.

Telo druge nastradale devojke pronađeno je u koritu reke Južna Morava. U blizini mesta gde je pronađe prvo telo, pronađeno je i telo Katarine P. iz Predejana, učesnice ssaobraćajne nesreće koja se dogodila u subotu 29. januara. Tužilaštvo je naložilo da se obavi obdukcija.

Više javno tužilaštvo u Vranju zahtevalo je i od ZC u Vranju da se izjasne o opštem zdravstvenom stanju druge dve učesnice saobraćajne nezgode, kako bi se preduzele radnje na saslušanju istih.

"Intezivnom potragom pripadnika MUP-a, ronilačke ekipe, dana 1.02.2022.godin oko 13 časova u koritu reke Južna Morava u blizini mesta gde je pronađe prvo telo, pronađeno je i telo pok. Katarine P. iz Predejana,učesnice saobraćajne nezgode koja se dogodila dana 29.1.2022.godine. Tužilaštvo je izdalo naredbu da se nad sada pok.K.P, obavi obdukcija od strane Zavoda za sudsku medicinu u Nišu.

Više javnog tužilaštva u Vranju zahtevalo je i od ZC u Vranju da se izjasne o opštem zdravstvenom stanju druge dve učesnice saobraćajne nezgode, kako bi se preduzele radnje na saslušanju istih.

Tužilaštvo preduzima i druge potrebne dokazne radnje, koje će biti od važnosti za krivični postupak", stoji u saopštenju VJT u Vranju.

Kurir.rs/T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track