POZNATI GLUMAC SE ZAKUCAO U BANDERU: Detalji stravičnog udesa! Radoje Čupić vozio mrtav pijan!
Foto: Dragana Udovičić, Shutterstock

imao sreće

POZNATI GLUMAC SE ZAKUCAO U BANDERU: Detalji stravičnog udesa! Radoje Čupić vozio mrtav pijan!

Crna Hronika -

Glumac Radoje Čupić, koji je sinoć doživeo nesreću u kojoj na svu sreću nije povređen, kako Kurir nezvanično saznaje, imao je čak 1.82 promila alkohola u krvi!

Čupić
Čupićfoto: Milan Đakov

Da podsetimo, nesreća se dogodila sinoć na putu Bački Petrovac - Kulpin, a na Instagram stranici 192_rs osvanule su fotografije smrskanog automobila.

- Udes se dogodio u 20,45 časova kada je glumac išao iz Bačkog Petrovca ka Kulpinu. Vozio je brzo, izgubio kontrolu, sleteo sa puta. Čupić je, kako je alkotestom utvrđeno, vozio pijan i u krivini je izleteo sa puta i udario u banderu. Na svu sreću, nije povređen, a policija koja je došla na uviđaj morala je da ga odvede na trežnjenje jer je naduvao 1.82 promila alkohola - priča izvor Kurira:

smrskano vozilo
smrskano vozilofoto: Printscreen Instagram 192_rs

- Glumac se čak u jednom momentu našalio i policajcima rekao da ga "sačekaju da ode kući po još litar rakije koju može da pije u pritvoru" - navodi sagovornik Kurira i dodaje da na skali pijanstva 1.8 promila alkohola u organiz spada u veoma teško pijanstvo.

Čupiću je, kako saznajemo, određeno trežnjenje u periodu do 24 sata, posle čega je sproveden u Prekršajni sud u Bačkoj Palanci.

Interesantno je da je Čupić samo dan pre nesreće napunio 64. godine.

Radoje Čupić publici je poznat po brojnim ulogama u popularnim ostvarenjima. Publika je mogla da ga gleda u seriji "Koreni", "Švindleri", "Klan", "12 reči", "Nemanjići", "Južni vetar", "Tajkun", "Državni službenik", "Vojna akademija", "Ubice mog oca"... Poslednja uloga na velikom ekranu bila mu je u filmu "Vikend s ćaletom".

Kurir je juče pokušavao da stupi u kontakt sa Čupićem, ali on nije odgovarao na naše pozive, a kasnije je njegov telefon bio nedostupan.

Kurir.rs/ J.I. - S.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track