PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA TRAGEDIJE: U požaru na Senjaku stradao Nedeljko Svjetlanović, policajac u penziji! VIDEO, FOTO
Foto: Kurir.rs

tuga

PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA TRAGEDIJE: U požaru na Senjaku stradao Nedeljko Svjetlanović, policajac u penziji! VIDEO, FOTO

Crna Hronika -

Kako Kurir saznaje u požaru koji se dogodio danas oko 13 sati u Ulici Dijane Budisavljević na Savskom vencu stradao je Nedeljko Svjetlanović.

1 / 6 Foto: Kurir.rs

Nedjeljko je, kako kažu, bio policajac u penziji. Ima samo sestru, ali ne mogu da je pronađu. Rodom je iz BiH, a familija mu živi u inostranstvu.

Vatrogasci su u zadimljenoj prostoriji zatekli telo jedne osobe koja nije u svesnom stanju, a ekipa hitne pomoći konstatovala je da je ona preminula.

Nedeljko je živeo sam, a pretpostavlja se da je nešto radio oko struje i najverovatnije tako izazvao požari i ugušio se. U kuci je navodno nadjena hrpa novina koja je gorela.

00:13

TRAGEDIJA NA SAVSKOM VENCU: 1 nastradali u požaru

Komšsije kazu da su brzo zvali vatrogasce koji su stigli za kratko vreme. Inspektori na terenu rade uviđaj i razgovaraju sa komšijama.

Ovo su inače objekti izgrađeni 1961.godine, reč je o nizu kućica koje su povezane, a komšije kažu da inače imaju problema sa vodom i strujom.

Kurir.rs/J. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track