02:20

Požar u krugu infektivne klinike: Vatra buknula u stanu penzionera

TRAGEDIJA U BEOGRADU

DETALJI POŽARA U KRUGU INFEKTIVNE: Bivši radnik klinike izgoreo do neprepoznatljivosti VATRA BUKNULA U STANU PENZIONERA (VIDEO)

Crna Hronika -

Stariji muškarac nastradao je u požaru koji je noćas oko ponoći izbio u stambenoj zgradi koja se nalazi u krugu Infektivne klinike u Beogradu, a starija stanarka je zbog povreda prebačena na VMA, nezvanično saznaje Kurir.

Ekipe Hitne pomoći, podsetimo, 36 minuta nakon ponoći primile su poziv da se desio požar u stambenoj zgradi u krugu Infektivne klinike u Beogradu.

Dve ekipe su odmah poslate na teren, međutim, jedna ekipa je mogla samo da konstatuje smrt jedne starije osobe, saznaje Kurir na mestu tragedije. Telo je bilo neprepoznatljivo i ugljenisano.

Prema nezvaničnim informacijama požar je izbio u stanu starijeg stanara. Na VMA je prebačena starija žena koja se nagutala dima, a prema poslednjim informacijama ona se nalazi u dobrom stanju.

Požar je izbio sinoć zbog uljanog radijatora kod jednog dekice u sobi. On je bivši zaposleni u Infektivnoj klinici. Pet stanova je uništeno.

1 / 5 Foto: Kurir

Intervenisalo je 38 vatrogasaca sa 10 vatrogasnih vozila. Požar je ugašen tek uz pomoć krana. Trenutno se kod zgrade nalaze 2 ekipe vatrogasaca.

Svi stanari su uspešno evakuisani.

00:39

Gašenje požara kod Infektivne klinike

Trenutno više od 100 stanara živi u Beogradu u okviru raznih klinika i u pitanju su mahom nekadašnji zaposleni.

Komšije kažu da je bilo katastrofa.

- Ovo je bilo strašno. Meni je žena javila da je izbio požar. Prvo je zahvatio plamen jedan stan, zatim se proširio na ostale stanove. Sva sreća pa su vatrogasci brzo došli i nije bilo više povređenih. Ovo nije prvi put da izbija ovakav požar. U našoj zgradi je sličan požar izbio pre par godina - rekao je za Kurir Nebojša Dragojlović komšija iz zgrade preko puta

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video

01:18

Vatra stigla do prvog sprata: Stariji muškarac nastradao u požaru u krugu Infektivne klinike

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track